Як перевести гроші з Мегафону на Ківі гаманець

Anonim

Можливістю переказувати гроші між різними електронними гаманцями, банківськими картками та мобільними телефонами нікого не здивуєш – цим активно користуються працівники інтернет-сфери та звичайні люди. Також у мережі працює велика кількість обмінників електронних валют. А в цьому огляді ми розповімо, як перевести гроші з Мегафону на Ківі-гаманець. Не можна сказати, що це найпопулярніший напрямок перекладу, але іноді він просто необхідний.

Основні способи перекладу

Перш ніж ми розповімо, як перевести гроші з Мегафона на Ківі, слід поговорити про альтернативні способи поповнення Ківі-гаманця.Вся справа в тому, що вищезгаданий напрямок має на увазі досить велику комісію. Та й на телефоні потрібно мати відповідну суму. І якщо з поповненням балансу свого номера особливих проблем не виникне, то при відправленні грошей на гаманець Qiwi доведеться розщедритися на комісію.

Якщо необхідно терміново переказати гроші на гаманець Ківі з мінімальною комісією, ми можемо запропонувати вам такі способи:

  • Через фірмові термінали Qiwi - ніяких зборів зверху при сумі поповнення від 501 рубля;
  • Через деякі салони зв'язку (у тому числі і через офіси Мегафона) – переклади тут приймаються через каси, і найчастіше безкоштовно;
  • Через прив'язану картку – при поповненні на суму від 3000 рублів;
  • Через банкомати та банківські термінали – у деяких із них перекази грошей на гаманці Ківі здійснюються без комісії.

Таким чином, нічого складного в цьому немає.

Переклад з Мегафону через гаманець Ківі

Давайте подивимося, як перевести з Мегафону на Ківі-гаманець частину коштів зі свого балансу. Для цього необхідно виконати прив'язку свого номера до гаманця В іншому випадку провести дану операцію не вийде. Після виконання прив'язки можна приступати до поповнення – заходимо в меню «Поповнити гаманець – З балансу телефону».

Подальші дії:

  • У полі «З рахунку» вибираємо свого оператора (Мегафон);
  • У полі «На рахунок» вибираємо рублевий гаманець Ківі;
  • Вказуємо суму та уточнюємо комісію.

Після цього натискаємо на кнопку «Перекласти» та підтверджуємо свої наміри.

Ми не стали публікувати в статті розмір комісії за дану операцію, оскільки він постійно варіюється в той чи інший бік.Аналогічно змінюється максимальна сума кожного переказу. Отримати детальну інформацію про додаткові збори та суму платежу ви зможете прямо в інтерфейсі Ківі. Зверніть увагу, що комісія не віднімається від суми, що відправляється, а стягується поверх неї.

Переклад з Мегафону на картку Ківі

Давайте подивимося, як перевести гроші з Мегафона на Qiwi-гаманець, скориставшись офіційним сайтом оператора. Для цього переходимо в меню «Послуги – Грошові перекази – З телефону на банківську картку». Цей спосіб є актуальним для тих, у чиєму розпорядженні є картка від гаманця Ківі. Якщо її немає, скористайтеся вищезазначеними методиками поповнення.

Перевести гроші з Мегафона на Ківі-гаманець дуже легко – проходимо на платіжну форму та заповнюємо поля. Тут необхідно вказати суму та номер картки Ківі. У полі з цими відправниками вказуємо свій мобільний телефон та підтверджуємо відправку коштів. Так як картка Ківі прив'язана до самого гаманця, поповниться і сам Ківі-гаманець рублів, і навіть 7, 35% + 259 рублів при сумах від 5000 до 15000 рублей.