Тариф Мегафон «Включайся! Преміум»: як підключити

Anonim

У тарифних планах Мегафона відбулися докорінні зміни. І сьогодні для абонентів стали доступними нові пропозиції, що включають гігантські пакети послуг. У цьому огляді ми надамо вашій увазі докладний опис тарифу від Мегафону «Включайся! Преміум». Це найдорожчий тарифний план, який розрахований на тих, кому не хочеться замислюватися над кількістю включених хвилин та інших корисностей. Давайте подивимося, що може дати найактивнішим абонентам.

Тарифний план та його особливості

Стільниковий оператор Мегафон докорінно переробив усі свої тарифні плани.Старі лінійки пішли у минуле, але в їх місце прийшла нова лінійка «Включайся!». Вона включає шість тарифних планів з цікавим вмістом. Лідером серед них є тариф «Включайся! Преміум» – він містить максимальну кількість пакетів послуг. Він розрахований на найактивніших користувачів, яким потрібні трафік, хвилини та повідомлення

Судячи з усього, дочекатися реально безлімітного інтернету від наших стільникових операторів нам не судилося. До цього колись підійшов оператор Йота, але на початку 2017 року він змінив свою політику надання послуг, що спричинило зникнення безліміту. Натомість у нього з'явилися безлімітні програми - тобто, в рамках тих чи інших мобільних додатків пропонується нелімітований трафік. Під цими програмами маються на увазі програми для доступу до соціальних мереж. Аналогічно побудовано тариф «Включайся! Преміум».

Він включає наступні інтернет-пакети:

  • Основний трафік – надається пакет розміром 20 Гб. Його можна витрачати на будь-які цілі, наприклад, на серфінг чи роботу з електронною поштою;
  • Трафік для відеохостингів – безлімітний, він може використовуватися на сервісах YouTube, Vimeo та Rutube;
  • Безлімітний трафік для месенджерів ТамТам, WhatsApp, eMotion, Facebook Messenger та Viber, для додатків соціальних мереж Вконтакте, Facebook, Instagram та Однокласники, а також для музичних додатків ВКонтакте, Яндекс.Музика, BOOM та Zvooq.

Люди справді приділяють багато уваги соціальним мережам, тому тариф «Включайся! Преміум» орієнтований на тих, хто цілими днями переглядає стрічку, дивиться відео, спілкується з друзями та слухає музику в режимі онлайн.

Розглянемо вартість тарифу Мегафон «Включайся! Преміум» щодо дзвінків та повідомлень.Тут вже включено 5000 хвилин на будь-які російські номери та безлімітні SMS за тим самим напрямком. Якщо пакет хвилин буде вичерпаний, включиться безліміт на загальноросійські номери Мегафона Що стосується абонентської плати, то вона становить 3000 руб./міс.

Тарифікація інших викликів на тарифі «Включайся! Преміум»:

  • На місцеві номери понад пакет – 2 руб./хв;
  • Дзвінки по Росії понад пакет обійдуться абонентам в 3 руб./хв;
  • Дзвінки в країни СНД, Абхазію, Південну Осетію, Грузію та Україну коштуватимуть 35 руб./хв;
  • Дзвінки в європейські країни тарифікуються по 55 руб./хв;
  • Виклики на номери інших країн – 75 руб./хв;
  • Виклики на супутникові телефони – 313 руб./хв.

Включені послуги доступні і у внутрішньоросійському роумінгу, що актуально для любителів подорожувати і людей, які часто бувають у відрядженнях.

Як підключити тариф від Мегафону «Включайся! Преміум»

Якщо вам потрібні швидкісний інтернет, безліч включених хвилин і безлімітні SMS, рекомендуємо перейти на тариф «Включайся! Преміум». Для цього необхідно набрати USSD-команду 7897 або відправити SMS з довільним текстом на безкоштовний сервісний номер 05007897. А для того, щоб відключити тариф від Мегафону «Включайся! Преміум», достатньо підібрати інший тарифний план та знайти команду для його підключення.