Тариф Мегафон «Включайся! Слухай»: як підключити

Anonim

Стільниковий зв'язок – це постійні зміни у тарифних лінійках та нові цифри в описах до тарифних планів. Такі зміни запровадив оператор Мегафон, представивши громадськості новітню родину «Включайся!». Кожен тарифний план у цій лінійці заточений під абонентів із різними потребами. І в цьому огляді ми надамо вашій увазі опис тарифу від Мегафону «Включайся! Слухай», який розрахований на любителів слухати музику. Давайте подивимося, що готовий запропонувати цей тарифний план меломанам.

Опис та тарифікація

Складаючи опис тарифу від Мегафону «Включайся! Слухай», ми постаралися надати вам максимум корисної інформації. Разом з тим ми рознюхали всі ключові особливості даного тарифного плану, щоб у вас не залишалося зайвих питань. Цей тариф стане в нагоді тим, хто любить слухати музику в режимі онлайн, не зберігаючи на своєму пристрої гігабайти музичних файлів.

Представивши абонентам тарифну лінійку «Включайся!», Мегафон поділив трафік на базовий та додатковий. Базові мегабайти можуть витрачатися на будь-які цілі – на перегляд відеороликів, серфінг або роботу з поштою.

Давайте розглянемо, як розподіляються мегабайти у тарифі «Включайся! Слухай»:

  • Інтернет для месенджерів – цей пакет розрахований на спілкування в eMotion, WhatsApp та Viber (у текстовому та голосовому режимі, у тому числі з передачею файлів);
  • Безлімітний пакет трафіку під музичні сервіси – до них належать Вконтакте Музика, Zvooq, BOOM та Яндекс.Музика;
  • Базовий пакет на будь-які потреби – включає 6 Гб трафіку.

Якщо базовий трафік буде вичерпаний, доступ в інтернет припиниться.

Додатковий трафік на тарифі від Мегафону «Включайся! Слухай» витрачається тільки в тому випадку, якщо ви користуєтеся офіційними мобільними програмами для представлених сервісом. Якщо ви підключаєтеся через проксі або VPN-з'єднання, буде витрачатися основний пакет трафіку.

Крім того, на тарифі «Включайся! Слухай» Ви отримуєте доступ до мобільного телебачення від Мегафону з великою добіркою каналів Розглянемо вартість тарифу від Мегафону «Включайся! Слухай» щодо дзвінків та повідомлень. У ньому є безкоштовні хвилини на будь-які місцеві дзвінки – всього тут представлено 250 хвилин.Після вичерпання пакета включається місцевий внутрішньомережевий безліміт.

Тарификація за іншими напрямками:

  • Дзвінки на місцеві номери після вичерпання пакета – 2 руб./хв;
  • Виклики на загальноросійські номери Мегафон – 3 руб./хв;
  • Межгород Росією – всього 3 руб./мин;
  • Відправка SMS на місцеві номери обійдеться в 1, 5 руб.;
  • Відправка SMS по всій Росії буде коштувати 3 руб.;
  • Відправка мультимедійного повідомлення Росією – 7 руб.;
  • Виклики до Абхазії, Південної Осетії, а також до СНД, Грузії та України – 35 руб./хв;
  • Виклики до європейських країн, а також до Ізраїлю та Туреччини – 55 руб./хв;
  • Виклики за будь-якими іншими міжнародними напрямками – 75 руб./хв;
  • Виклики на супутникові телефони – 313 руб./хв.

Всі представлені пакети та тарифікація дійсні і в поїздках Росією. Абонентська плата за всю цю пишність становить 500 руб./міс.

Як підключити тариф від Мегафону «Включайся! Слухай»

Якщо ви любите слухати музику і не хочете вважати трафік, що споживається, то дана пропозиція буде для вас оптимальною. Для того, щоб перейти на тариф від Мегафону «Включайся! Слухай», наберіть USSD-команду 7893 або надішліть довільне SMS на сервісний номер 05007893. Найпростіше скористатися для цих цілей «Особистим кабінетом» - він зручніший і наочніший.

Відгуки про найновіший тариф «Включайся! Слухай» від Мегафону носять позитивне забарвлення. Оператору вдалося створити збалансовану пропозицію для всіх тих, хто любить слухати музику і не так активно користується іншими ресурсами. До того ж даний тарифний план легко модернізувати, підключивши до нього додаткові опції

Якщо Ви інтенсивно користуєтеся соцмережами, рекомендуємо підключити до тарифу «Включайся! Слухай» опцію «Соціальні мережі». Її вартість складає 4 руб./добу, за ці гроші ви отримаєте додатковий пакет безлімітного трафіку під соціалки.