Як переказати гроші з картки на Мегафон

Anonim

Власники терміналів безбожно нахабніться, встановлюючи гігантські комісії на платежі. Не дивно, що останнім часом їхня кількість стає дедалі меншою – люди навчилися користуватися банківськими картками та поповнюють рахунки на мобільниках без комісії. У цьому огляді ми розглянемо, як перевести гроші з картки на Мегафон, тим більше, що для цього придумана величезна кількість інструментів.

Переклад з офіційного сайту

Давайте подивимося, як перевести гроші з картки на Мегафон, використовуючи офіційний сайт оператора – для цього тут передбачена спеціальна платіжна форма.Вона знаходиться в розділі "Оплата - Поповнити баланс". Тут необхідно вказати номер свого мобільного телефону та суму платежу. Мінімальна сума становить 100 рублів, максимальна – 15000 рублів Після заповнення форми необхідно заповнити дані картки та підтвердити операцію за SMS.

Онлайн-банкінги

Як приклад ми розглянемо, як перевести гроші з картки Ощадбанку на Мегафон. Для цього нам знадобиться реєстрація у сервісі «Сбербанк Онлайн». Після реєстрації проходимо в розділ «Платежі та перекази», вибираємо там оплату стільникового зв'язку та вказуємо потрібного оператора, заповнюємо поля з номером телефону та сумою. Далі вказуємо картку, з якої будуть переведені кошти (якщо їх у вас кілька) та підтверджуємо платіж за SMS.

Цей спосіб переказати гроші з картки на Мегафон зручний тим, що в банкінгу можна задати шаблон поповнення рахунку – наступного разу вам не доведеться вказувати номер , достатньо буде просто вибрати відповідний шаблон.

Також необхідно згадати можливість оформлення автоплатежу за певним порогом – як тільки баланс на рахунку опуститься нижче за заданий рівень, система проведе автоматичний платіж. Той же «Сбербанк Онлайн» доступний і з мобільного телефону – для цього необхідно встановити на нього фірмовий додаток.

Для того, щоб переказати гроші з картки на телефон Мегафона, потрібно виконати наступні дії:

  • Зайти в додаток та пройти до розділу «Платежі»;
  • Вибрати пункт «Мобільний зв'язок – Оплата будь-яких мобільних телефонів»;
  • Вказати номер свого (або чужого) телефону та бажану суму платежу.

Далі натискаємо на кнопку «Продовжити» і підтверджуємо свої наміри.

SMS-банкінг

Давайте глянемо, як переказати гроші з банківської картки на телефон Мегафон через SMS.Для цього потрібно, щоб на вашому номері був підключений SMS-банкінг, без якого операція буде неможливою. Як приклад візьмемо SMS-банкінг Ощадбанку. Для того, щоб переказати гроші з картки на свій рахунок, достатньо надіслати суму на номер 900. Якщо необхідно поповнити баланс на іншому номері, надсилаємо SMS з текстом «Тіл номер сума» - у цьому випадку номер вказується в 10-значному форматі.

Банкомати та термінали

Для того щоб переказати гроші з картки на Мегафон, можна скористатися банкоматами та банківськими терміналами. Вставте картку в банкомат свого банку, виберіть пункт оплати мобільного зв'язку, вкажіть номер та суму, підтвердіть процес оплати натисканням відповідної кнопки. Багато банкомати та термінали проводять платежі не тільки зі «своїх» карток, але і з карт, випущених іншими банками.

Мобільний додаток

Перевести гроші з банківської картки на Мегафон допоможе і фірмовий додаток оператора, який має безліч корисних функцій.Встановіть його на смартфон або планшет, виберіть пункт поповнення свого рахунку, вкажіть реквізити картки та підтвердіть операцію. Тут же ви зможете налаштувати автоматичне поповнення свого балансу, щоб більше не спантеличуватися цим питанням.