Тариф Мегафон «Включайся! Дивись»: як підключити

Anonim

Новейшая лінійка тарифних планів «Включайся!» активно рекламується на вуличних стендах та у ЗМІ. Вона включає оновлені тарифи, що пропонують абонентам хвилини, повідомлення та трафік. Цього разу оператор поділив абонентів на кілька категорій – на запити. Хтось вважає за краще сидіти в соцмережах, комусь подобається дивитися ролики на YouTube, а хтось не залишає месенджерів. Спеціально для тих, хто не мислить своє життя без відеороликів, ми склали детальний опис тарифу Мегафон «Включайся! Дивись».

Тарификація дзвінків та повідомлень

Для початку ми розглянемо вартість тарифу Мегафон «Включайся! Дивись» щодо SMS, MMS та дзвінків. Він є досить цікавою пропозицією для найактивніших абонентів, які дивляться відео, спілкуються в месенджерах і не залишають соціальні мережі. Але мобільний телефон – це засіб голосового зв'язку. Тож у першій частині огляду ми розглянемо тарифікацію основних послуг на тарифі «Включайся! Дивись» від Мегафона.

Якщо вас цікавлять дзвінки, причому у великих кількостях, вам буде цікаво дізнатися, що тариф «Включайся! Дивись» від Мегафона включає в себе 1200 хвилин, які можна витратити на будь-які російські напрями Якутськ.

Крім того, абонентам пропонуються хвилини дзвінків усередині мережі – це справжнісінький безліміт, доступний після витрати основного пакета. Якщо хвилини закінчилися, вартість дзвінків на місцеві номери складе 2 руб./хв, будь-які інші російські номери – 3 руб./мин.

Вартість дзвінків за іншими напрямками ми представимо у вигляді невеликого списку:

  • Виклики до країн СНД, а також на абхазькі, південноосетинські, грузинські та українські номери – 35 руб./хв;
  • Дзвінки на номери європейських країн, а також до Ізраїлю та спекотної Туреччини – 55 руб./хв;
  • Виклики в будь-які інші країни світу тарифікуються по 75 руб./хв.

Найдорожче тарифікуються дзвінки на телефони супутникових систем зв'язку – одна хвилина коштує 313 рублів.

Вартість місцевих SMS на тарифі «Включайся! Дивись» складається 1, 5 руб. / Шт., По Росії - 3 руб. / Шт. Надсилання мультимедійного повідомлення обійдеться в 7 руб.

Тарификація доступу в інтернет

Ключові зміни відбулися у тарифікації інтернет-послуг.Весь трафік було поділено на кілька окремих пакетів. Це з тим, що переважна більшість абонентів проводить весь свій час у соціальних мережах. Тому Мегафон, зі своїм новим тарифом «Включайся! Дивись», пропонує нам відразу кілька пакетів трафіку:

  • Основний пакет – включає 16 Гб багатоцільового трафіку. На що його витратити - вирішувати тільки вам;
  • Пакет для перегляду роликів на YouTube – безліміт;
  • Пакет для месенджерів та соціальних мереж – цей пакет безлімітний, трафік на ньому можна не рахувати. У межах тих самих месенджерів можна як писати повідомлення, а й користуватися іншими видами зв'язку – інтернет-телефонією і видеосвязью;
  • Трафік для мобільного телебачення від Мегафона – він не тарифікується та не лімітується.

Тариф «Включайся! Дивись» від Мегафону не безлімітний. Але враховуючи кількість трафіку, він пропонує абонентам небачені раніше можливості – зміни у тарифній політиці відбулися просто шикарні.

На додаток до цього на тарифі «Включайся! Дивись» можна підключити такі пакети:

  • «Месенджери+» - за 2 руб./добу ви отримуєте безкоштовний трафік для WhatsApp, Facebook Messenger, ТамТам, Viber, Telegram та eMotion;
  • «Безлімітні SMS» - пакет актуальний для багатьох абонентів, його вартість становить 50 руб/міс
  • «Музика» - безлімітний доступ до музичних сервісів Музика Вконтакте, BOOM, Яндекс.Музика та Zvooq за 4 руб./добу.

З таким наповненням тарифний план виходить ще цікавішим.

Як підключити тариф Мегафон «Включайся! Дивись»

Відгуки абонентів, що вже підключилися, здебільшого позитивні, якщо не вважати жменьку вічно чимось незадоволених користувачів – у тих ніколи нічого не працює. Людям подобаються додаткові пакети, тим більше, що абонентська плата складає всього 950 руб./міс Для того щоб перейти на тариф Мегафону «Включайся! Дивись», необхідно набрати USSD-команду 7896 або відправити довільне SMS на сервісний номер 05007896. Аналогічну операцію можна виконати через голосове меню за номером.