Особистий корпоративний кабінет Мегафон

Anonim

Сервіси самообслуговування оточують нас з усіх боків – ми можемо дізнаватися через них заборгованості з комунальних послуг, оплачувати рахунки, підключати та відключати послуги. Найбільше ці послуги потрібні у сфері стільникового зв'язку, де є необхідність керувати телефонними номерами. Представлені вони і для корпоративних клієнтів – у стільникового оператора Мегафон корпоративний кабінет дозволяє керувати номерами, що належать компаніям, фірмам та підприємствам. Розглянемо цей інструмент докладніше.

Увійти до корпоративного особистого кабінету Мегафон

https://lk.megafon.ru/b2blinks/

Для чого потрібен корпоративний кабінет Мегафону

Особистий кабінет - звичне явище всім абонентів стільникового зв'язку. Хтось користується цим інструментом багато років, а хтось відкрив його зовсім недавно. Управляти своїм номером через інтернет дуже зручно – не потрібно йти до офісу чи дзвонити до довідкової служби. Усі дані відображаються на екрані монітора або виводяться на принтер, як у випадку деталізації. Аналогічні функції виконує корпоративний кабінет Мегафону.

Корпоративні клієнти користуються великою кількістю номерів. У когось робоча група складається лише з 10 телефонів, а у когось – із сотень та тисяч. Уявіть собі, скільки сил та часу потрібно для керування такою кількістю абонентських номерів. Спеціально для цього у великих компаніях працює спеціально навчена людина, яка займається корпоративним стільниковим зв'язком.

Колись багато операцій з корпоративними клієнтами виконувались не через зручні особисті кабінети, а іншими способами:

  • В офісах з обслуговування юридичних осіб;
  • Відправкою заяв факсом;
  • У режимі телефонної розмови.

В тому ж офісі доводилося заповнювати десятки документів та інших не особливо потрібних паперів. Сьогодні все це залишилося далеко в минулому – корпоративний кабінет від Мегафону дозволяє керувати зв'язком, не залишаючи свого робочого місця і навіть з дому.

Корпоративний портал Мегафона – це і є особистий кабінет для клієнтів, які є юридичними особами. Тут можна виконувати різні операції - запитувати деталізацію розмов, підключати і відключати послуги, змінювати тарифні плани, працювати з корисними опціями, займатися питаннями взаєморозрахунків. Слід зазначити, що корпоративний кабінет у Мегафона складніший за звичайний особистий кабінет для простих клієнтів.

Тут доступні такі функції:

  • Додавання та керування новими користувачами;
  • Робота з групами телефонних номерів;
  • Отримання звітної документації;
  • Запит рахунків на оплату та багато іншого.

За допомогою корпоративного кабінету Мегафона дуже зручно керувати групами телефонних номерів під одним логіном та паролем – не потрібно пам'ятати авторизаційні дані від кожного облікового запису. Тому сьогодні робота у клієнтів-юросіб значно полегшена.

Як увійти до корпоративного кабінету Мегафону

Для початку необхідно отримати логін та пароль в офісі, де обслуговують клієнтів, які є юридичними особами. Отримані авторизаційні дані будуть служити ключем для управління телефонним зв'язком у компанії. Сам кабінет знаходиться за адресою https://lk.megafon.ru/b2blinks/, де знаходиться форма вибору регіону обслуговування. У нашому випадку ми вибираємо Москву та Московську область і тиснемо на кнопку переходу.

На наступному етапі вводимо отримані раніше логін і пароль від корпоративного кабінету Мегафона – через кілька секунд ви потрапите в панель управління стільниковим зв'язком своєї компанії та зможете приступити до виконання необхідних операцій. Для деяких категорій клієнтів передбачено процедуру відновлення пароля через відповідну форму на сайті оператора