Тариф Мегафон «Включайся! Говори»: як підключити

Anonim

У цьому огляді ми розбиратимемо докладний опис тарифу Мегафон «Включайся! Говори». Він є новинкою, якої ще не було – на абонентів чекають приємні доповнення у вигляді безлімітних пакетів трафіку на соцмережі та інші сервіси. Також до нього включено хвилини, які можна використовувати для дзвінків по всій країні. Погляньмо, що запропонує абонентам даний тарифний план, скільки він коштує і як до нього підключитися.

Тарификація дзвінків і хвилин

Сотовий телефон, насамперед, це засіб для ведення телефонних переговорів. А все інше – це не більше ніж корисні доповнення у вигляді доступу до інтернету та можливості встановлення різного софту.Тому балакучі абоненти підшукують собі тарифи, що включають не лише безлімітний інтернет, а й дзвінки. Найбільша перевага надається тарифним планам, що дає можливість дзвонити в різних напрямках за єдиною ціною.

Нещодавно у оператора Мегафон відбулися докорінні зміни в тарифних планах. В результаті на світ з'явилася тарифна лінійка "Включайся!". Це цілий перелік справді революційних новацій, доступних тепер абонентам по всій країні. Спочатку ми вивчимо вартість тарифу Мегафон «Включайся! Говори» - тут ми торкнемося вартість дзвінків та SMS. Тут, за базову абонентську плату у розмірі 500 руб./міс., ми отримуємо 600 хвилин, які можна витратити на дзвінки в будь-яких напрямках – ми можемо сміливо дзвонити на місцеві номери або в далекий Владивосток, не замислюючись про вартість хвилин.

Також на тарифі «Включайся! Говори» працює безліміт на будь-які номери Мегафона по всій території Росії . Інші напрями дзвінків оплачуються окремо за такою схемою:

  • Всі місцеві дзвінки понад основний пакет – 2 руб./хв;
  • Вартість дзвінків по Росії понад основний пакет – 3 руб./хв;
  • Дзвінки за такими напрямками, як Південна Осетія, Абхазія, Україна, Грузія та країни СНД, тарифікуються по 35 руб./хв;
  • Якщо потрібно зателефонувати до Європи, сонячної Туреччини або Ізраїлю, вартість дзвінка становитиме 75 руб./хв;
  • Виклики на телефони інших країн світу – 75 руб./хв.

За виклики на номери супутникових мереж зв'язку доведеться віддавати руйнівні 313 руб./хв.

Щодо SMS на тарифі «Включайся! Говори» від Мегафона, то ніяких увімкнених пакетів тут немає. Надсилання текстових повідомлень на місцеві номери обійдеться по 1, 5 руб. / Шт, на будь-які інші телефони в країні - 3 руб. / Шт. Відправка MMS Росією коштуватиме 7 руб./шт. Як цікаве доповнення можна підключити до тарифу «Включайся! Говори» від Мегафону опцію «Безлімітні SMS» за 50 руб./ міс. Ця опція надає безлімітну кількість SMS по всій Росії.

Тарификація інтернету

На тарифі «Включайся! Говори» від Мегафону є не лише дзвінки, а й трафік. Причому трафік поділено на два пакети:

  • Пакет з 3 Гб – цей трафік може витрачатися на будь-які абонентські потреби, наприклад, на отримання пошти, перегляд стрічок у соціальних мережах або на банальний серфінг;
  • Безлімітний пакет на месенджери – абоненти зможуть надсилати/приймати повідомлення, а також користуватися голосовими дзвінками та відеодзвінками.

У списку доступних месенджерів – WhatsApp, eMotion та Viber. Таким чином, тариф «Включайся! Говори» від Мегафона ідеально підходить тим, хто звик балакати по телефону та користуватися месенджерами, причому в будь-яких режимах. Також сюди можна підключити додаткові пакети трафіку:

  • «Месенджери+» - безлімітний трафік для перерахованих вище месенджерів, а також Telegram, ТамТам і Facebook Messenger за 2 руб./добу;
  • «Музика» - безліміт для сервісів BOOM, Музика Вконтакте, Zvooq та Яндекс.Музика за 4 руб./добу;
  • «Соціальні мережі» - пакет інтернету для соцмереж Вконтакте, Однокласники та Facebook.

Зверніть увагу – якщо ви хочете отримати доступ до цих безлімітних інтернет-пакетів, вам доведеться користуватися офіційними додатками-клієнтами.

Як підключити тариф Мегафон «Включайся! Говори»

Ми проаналізували відгуки та помітили, що тарифний план вийшов цікавим, затребуваним та недорогим. А якщо його модернізувати, то можна буде користуватися додатковими сервісами Якщо ви хочете підключити тариф Мегафон «Включайся! Говори на свій номер, наберіть на телефоні команду 7894 або надішліть довільне повідомлення на 05007894.Більш зручний спосіб зміни тарифу – через фірмовий мобільний додаток або через зручний «Особистий кабінет».