Тариф Мегафон «Включайся! Пиши»: як підключити

Anonim

Блискуча лінійка тарифних планів «Включайся!» від Мегафону містить у собі пропозиції для різних категорій абонентів. У тому числі і для тих, хто потребує обмеженого набору послуг – такі абоненти також потрібні та важливі для оператора. Тому ми пропонуємо до вашої уваги детальний опис тарифу Мегафону «Включайся! Пиши». Він створений спеціально для невимогливих абонентів і відрізняється невеликою абонентською платою.

Орієнтація нового тарифу

Абоненти бувають різні. Одні годинами розмовляють по телефону, інші невтомно пишуть текстові повідомлення, треті не залишають соціальні мережі, не бачачи свого існування без соцсервісів.Відповідно до цього оператори стільникового зв'язку розмежовують свої тарифні плани, орієнтуючи їх у абонентів із тими чи іншими потребами. Наприклад, Мегафон створив тариф «Включайся! Пиши», створений для любителів текстового спілкування

І дійсно, існує категорія людей, яким не потрібний голосовий зв'язок – вони практично завжди обходяться без нього. Їм простіше написати повідомлення, ніж змушувати себе брати до рук трубку і надзвонювати будь-кому для здійснення діалогу. Спеціально для них було створено такі канали спілкування, як SMS та месенджери. Тариф «Включайся! Пиши» від Мегафону якраз і розрахований на абонентів з подібними запитами.

Вартість голосового зв'язку та SMS

Складаючи опис тарифу Мегафону «Включайся! Пиши», ми приділили особливу увагу розцінкам на текстові повідомлення та голосовий зв'язок. Тут є не тільки включені хвилини, а й повідомлення. Абонентам виділяються 350 хвилин на місцеві дзвінки та 200 SMS за тим самим напрямкомНегусто, але ж у кожної людини свої потреби – комусь і цього може здатися дуже багато. Абонентська плата за всі включені до тарифу послуги становить 350 руб./міс.

Вартість тарифу Мегафон «Включайся! Пиши» щодо міжміста не вселяє оптимізму. Дзвінки на загальноросійські номери Мегафон коштують 3 руб./хв – і це ще не так руйнівно. Проте хвилина зв'язку з будь-якими іншими російськими телефонами обійдеться в 12, 5 руб./хв - це вже перебір родом з кінця 2000-х років. До речі, SMS по Росії коштують 3 руб. / Шт, MMS - 7 руб. / Шт.

Міжнародний зв'язок

Тарифний план «Включайся! Пиши» від Мегафону передбачає стандартні розцінки на міжнародні виклики Для того щоб зателефонувати до країн СНД, а також на телефони України, СНД, Грузії, Південної Осетії та Абхазії, доведеться витратити 35 руб./хв. Хвилина зв'язку з європейськими країнами, а також з Ізраїлем та Туреччиною, коштуватиме 55 руб./хв. Інші напрями по всьому світу коштують 75 руб./хв. Завершує гонку вартість викликів на супутникові номери – вони коштують 313 руб./хв.

Інтернет-пакети на тарифі «Включайся! Пиши» від Мегафону

Безлімітний мобільний інтернет – це мрія багатьох людей. Але оператори звикли обмежувати трафік на своїх тарифних планах. Але нещодавні зміни в тарифній політиці Мегафона призвели до того, що анлім все-таки з'явився лише в трохи обмеженому вигляді. Справа в тому, що тепер оператор ділить інтернет-трафік на основний і додатковий пакети. Таких пакетів на тарифі «Включайся! Пиши» два:

  • Для популярних месенджерів – до них входять маловідомий eMotion, а також надпопулярні WhatsApp і Viber;
  • Для будь-яких інтернет-сервісів – у цей пакет входять лише 2 Гб трафіку, чого вистачить на обмежені потреби. Цього обсягу достатньо для нечастого перегляду стрічок у соціальних мережах, читання новин або для перевірки електронної пошти.

Якщо абоненти захочуть розширити перелік доступних месенджерів, то вони можуть скористатися додатковою опцією «Месенджери +». Коштує вона всього 2 руб./добу, зате надає безлімітний інтернет для Telegram (популярність його зростає, як на дріжджах), Facebook Messenger і ТамТам (найновіша вітчизняна технологія від Mail.ru Group).

Як підключити тариф Мегафону «Включайся! Пиши»

Про новий тарифний план вже з'явилися перші відгуки. Вони мають позитивний характер, адже людям подобається спілкуватися в месенджерах і не рахувати трафік. Загалом, абоненти тарифом задоволені, якщо не брати до уваги відгуки вічно чимось незадоволених людей – їхню думку ми не враховуємо. Тепер розповімо, як перейти на тариф Мегафону «Включайся! Пиши» зі свого телефону – надсилаємо SMS з довільним вмістом на номер 05007892 або телефонуємо на нього

Якщо ліньки користуватися телефоном, виконайте перехід за допомогою «Особистого кабінету» - це набагато зручніше, заодно можна проконтролювати відсутність платних послуг.Також є можливість перейти через програму «Мій Мегафон». Вимкнути тариф Мегафону «Включайся! Пиши» можна лише одним способом – за допомогою переходу на інший тарифний план.