Тариф «Наші люди» Мегафон: опис

Anonim

Програми лояльності існують не тільки для фізичних осіб, а й для корпоративних клієнтів. Вони розширюють кількість абонентів і дозволяють користуватися зв'язком на вигідніших умовах. Наприклад, програма «Наші люди» від Мегафону відкриває корпоративні тарифні плани для обмеженого кола абонентів, які є фізичними особами. У цьому огляді ви дізнаєтесь, як працює ця програма та які тарифи вона пропонує.

Опис програми лояльності «Наші люди» від Мегафону

Тариф «Наші люди» від Мегафону в природі відсутня – назва цікавої корпоративної програми для співробітників компаній.Вона має на увазі можливість надати вигідний зв'язок по бізнес-тарифам для окремих співробітників та членів їх сімей Корпоративні тарифи часто бувають більш вигідними, на відміну від тарифних планів для фізичних осіб, тому дана пропозиція буде актуальною для тих, хто хоче підключити до них усю свою сім'ю.

Система «Наші люди» від Мегафону скорочує витрати на корпоративний зв'язок. Виглядає це так – компанія надає доступ до бізнес-тарифів, але оплачувати їх доводиться самостійно. Ніщо не заважає оплачувати зв'язок лише певним співробітникам, а іншим надати лише доступ до цих тарифних планів. Також співробітники можуть запросити до програми «Наші люди» від Мегафона своїх родичів.

Не потрібно думати, що сюди можна залучити десятки і сотні людей – це не так. Ось обмеження, що діють:

  • Кожен співробітник може оформити він не більше 7 сертифікатів на подключение;
  • По кожному сертифікату підключається до 5 номерів.

Разом ми отримуємо 35 підключених осіб – це можуть бути члени сімей, бабусі та дідусі, двоюрідні брати та сестри, а також працівники, які не мають доступу до корпоративних тарифів , але які потребують дешевого зв'язку.

Як підключитися до програми «Наші люди» від Мегафону

Для того щоб отримати доступ до програми, необхідно завантажити з офіційного сайту оператора та заповнити спеціальний сертифікат. Далі вирушаємо із цим сертифікатом до свого керівництва, яке має поставити на документі підпис. На наступному етапі беремо з собою паспорт і вирушаємо до найближчого офісу Мегафону, де можна оформити по сертифікату до п'яти телефонних номерів.

Тарифний план «Наші люди» від Мегафону не існує – для використання корпоративного зв'язку абоненти можуть обрати собі будь-який з корпоративних тарифів, що діють.Наприклад, це може бути тариф "Корпоративний безліміт". У ньому вибирається географія роботи тарифного плану (домашній регіон чи вся Росія), обсяг трафіку (від 4 до 30 Гб) та кількість хвилин (від 300 до 5000). Всередині тарифу діє безлімітний зв'язок Абонентська плата варіюється від 296 до 1520 руб./міс.

В рамках програми «Наші люди» від Мегафону можливе підключення до простого тарифу «Мегафон-Онлайн Корпоративний». Він надається без абонентської плати, пропонуючи підключити один із чотирьох пакетів інтернет-трафіку – 5 Гб за 350 руб./міс., 10 Гб за 590 руб./міс., 20 Гб за 890 руб./міс. та 40 Гб за 1290 руб./міс. SIM-карту з цим тарифом можна використовувати в будь-яких пристроях, від смартфонів до модемів.