Послуга від Мегафон та ESET NOD32 – відмінний антивірус у вашому мобільному

Anonim

Смартфон є повноцінним кишеньковим комп'ютером. Як і звичайний ПК, він схильний до вірусних інфекцій. А мініатюрні розміри та мала вага збільшують шанси втратити пристрій чи залишити його в якомусь місці. Знайти смартфон та захистити його від вірусів допоможе спільний продукт компаній ESET та Мегафон у вигляді мобільного антивірусу з розширеним функціоналом. Саме йому буде присвячений даний огляд.

Послуга «Антивірус ESET Базовий»

У березні 2018 року оператор Мегафон суттєво розширив наповнення тарифної лінійки «Включайся!».Було проведено солідну роботу – збільшилася кількість безлімітних сервісів, поповнилися запаси загального трафіку, з'явився новий тариф «Дивися+», а на тарифному плані «Включайся! Також з'явилася цікава нововведення – тепер кожен абонент може отримати в своє розпорядження мобільний антивірус ESET NOD32 з функцією «Антизлодій».

Надається він у рамках послуги «Антивірус ESET Базовий». Його функціонал:

  • Повноцінний захист від вірусів з базою, що регулярно оновлюється (запуск оновлення проводиться вручну).
  • Видалене блокування смартфона за командою з комп'ютера.
  • Дистанційне видалення інформації з пам'яті смартфона.
  • Блокування SIM-картки.
  • Отслеживание розташування трубки та її переміщення як реального времени.
  • Дистанційне отримання фотографії з навколишнім середовищем.
  • Примусове включення звуку – стане в нагоді при пошуках телефону в межах квартири.
  • Автоблокування смартфона при крадіжці.
  • Захист від шкідливих додатків.

Антивірус Мегафон ESET NOD32 захищає телефони в режимі реального часу і дозволяє проводити ретельніше і глибше сканування на вимогу. Іншими словами, це повноцінний захисний комплекс.

Додаток з антивірусом можна завантажити за посиланням з офіційного сайту Мегафона або знайти його вручну. Повне найменування софтини - "Mobile Security Мегафон" з ярликом ESET. Підтримується встановлення не лише на смартфони, а й на планшетні ПК. Для контролю пристроїв використовується особистий кабінет на сайті ESET, де необхідно зареєструвати гаджет.

Доступність послуги

ESET та Мегафон повідомили про співпрацю і тепер антивірусний захист доступний усім абонентам, які користуються тарифними планами з лінійки «Включайся!».На інших тарифах ця пропозиція недоступна. Примітно, що базовий функціонал надається безкоштовно. І за нашими відчуттями, його вистачить переважній більшості користувачів.

За потреби абоненти зможуть підключити послугу «Антивірус ESET Розширений». Софт, що надається в її рамках, захищає онлайн-платежі, блокує фішингові ресурси, сканує пам'ять за розкладом, фільтрує дзвінки та повідомлення, блокує небажані виклики, автоматично оновлює бази сигнатур. надається версія для трьох пристроїв – для планшета, смартфона та комп'ютера.

Вибір потрібного пакета залежить від потреб абонента. Якщо ви робите покупки тільки в перевірених магазинах і дотримуєтеся правил кібербезпеки, достатньо базового варіанту. Активний серфінг по сайтам збільшує ризики, особливо якщо ви регулярно здійснюєте онлайн-платежі банківськими картками. У цьому випадку бажано придбати розширену версію - вона обійдеться лише 60 руб/міс.Це розумна плата за власну безпеку. Якщо потрібний антивірус від ESET та Мегафона на інших пристроях, вибирайте третій варіант.