Послуга «Експрес набір» (FMC) Мегафон: опис

Anonim

Деякі послуги на МегаФоні дивують, оскільки абонентами використовуються досить рідко. Незвичайний функціонал, що створюється спеціально для певних категорій клієнтів, дозволяє забезпечити зручніший зв'язок. Типовим прикладом є послугам FMC від Мегафона. Вона створена для організації корпоративної телефонії, що користується попитом серед корпоративних клієнтів. Давайте подивимося, що це за незвичайна послуга і як нею скористатися.

Опис послуги FMC від Мегафону

Багато хто з нас знайомий з функціоналом офісних АТС – це внутрішній зв'язок між співробітниками, що здійснюється по офісних каналах.Достатньо набрати внутрішній номер, і через частки секунди в тому чи іншому кабінеті телефонує телефонний апарат. Така схема організації зв'язку дозволяє налагодити комунікації між співробітниками з метою забезпечення більш ефективного перебігу бізнес-процесів.

Для того щоб вийти «на місто», в офісній АТС прописується спеціальний код, на зразок відомої всім міжміської «вісімки». Набираємо код, потім телефонний номер – і з'єднуємося з потрібним абонентом. Все це дуже просто і доступно. Тобто офісна телефонія як би розмежовує внутрішній і зовнішній зв'язок. Мало хто знає, що такий же функціонал доступний у мережі оператора Мегафона.

Повна назва послуги FMC – «Експрес-набір (FMC)». Вона передбачає виділення спеціального короткого номера кожного абонента, що належить до корпоративним клієнтам. Але не потрібно плутати ці короткі номери з традиційними контент-номерами – вони доступні лише всередині компанії і недоступні для інших абонентів Мегафону.Даною послугою користуються великі фірми та підприємствам, яким потрібний зручний корпоративний зв'язок.

Особливості послуги FMC від Мегафону:

  • Оперативний додзвон тим чи іншим співробітникам;
  • Можливість роботи зі стаціонарною телефонією;
  • Гнучка тарифікація внутрішнього зв'язку за чинними тарифами;
  • Можливість створення корпоративної мережі по всій Росії.

Іншими словами, послуга FMC підійде для клієнтів з широкою мережею філій та безліччю співробітників, які часто бувають у відрядженнях. Де б не знаходилися люди компанії – до них завжди можна буде додзвонитися за коротким внутрішнім номером.

Вартість послуги FMC від Мегафону

Абонентська плата за використання короткого номера становить 30 руб./міс. за одного абонента.Також передбачена одноразова оплата за підключення – вона становить 30 рублів за номер. Вартість дзвінків залежить від тарифу, що використовується в компанії – найчастіше це безлімітний, а тому і безкоштовний зв'язок.

Як підключити FMC від Мегафону

Ця послуга доступна виключно для корпоративних клієнтів оператора. Для фізичних осіб вона є недоступною. Заявка на підключення оформляється через сайт Мегафону – вкажіть у заявці контактні дані та дані юридичної особи. Якщо у вас немає договору з оператором, кур'єр доставить не тільки SIM-картки, а й сам бланк договору – відмінний спосіб організувати зручний корпоративний зв'язок зі швидким набором номерів через послугу FMC.

Щоб відключити послугу FMC, необхідно подати відповідну заявку до Мегафону. Зазвичай цим займається спеціальна людина, відповідальна за корпоративний зв'язок – з усіх питань із Мегафоном та його представниками спілкується саме він.Також він керує виділенням корпоративних номерів.