Як відключити на Мегафоні калейдоскоп

Anonim

Інформаційно-розважальні послуги Мегафону дозволяють отримувати контент розважального та інформаційного характеру в будь-якій точці та в будь-який час. Саме цього націлена послуга «Калейдоскоп». Вона працює за принципом відомого "Хамелеона" від Білайна, надаючи аналогічний контент. І багато абонентів мріють відключити «Калейдоскоп» на Мегафоні, що часто викликає лише роздратування. Погляньмо, як це зробити.

Короткий опис послуги

«Калейдоскоп» представлений оператором Мегафон як шалено цікава інформаційно-розважальна послуга, яка не дасть абоненту нудьгувати, доставляючи йому все нові порції цікавої інформації. Вона включає два канали:

  • Канал «Мегафон» - транслює важливі новини оператора;
  • Канал «Розважальний» - транслює цікаві історії, новини та інший контент розважального характеру.

З першим каналом послуги «Калейдоскоп» від Мегафону все зрозуміло – така інформація корисна для абонентів, які вічно нарікають на те, що їх ні про що не сповіщають. Але навряд чи тут будуть сповіщення про чергові підлі зміни в тарифних планах. Тому корисність каналу можна певною мірою поставити під сумнів.

«Розважальний» взагалі викликає подив – в інтернеті та соціальних мережах зараз публікується така кількість контенту, що перечитати і переглянути його просто неможливо. Це мегатонни картинок, статуси, анекдоти, смішні історії, відеоролики, анімовані гіфки, новини та багато іншого. І все це є безкоштовно і в будь-яких кількостях.Тому витрачати гроші на якийсь "Калейдоскоп" - це просто безглуздо.

Сама послуга «Калейдоскоп» від Мегафону має на увазі дуже цікаву тарифікацію. На телефон абонента з певною періодичністю надходять спливаючі повідомлення, що містять анонс того чи іншого контенту. Якщо ж прийняти контент, з рахунку спишеться певна сума – її розмір вказується в анонсі.

Як відключити на Мегафоні «Калейдоскоп»

Давайте подивимося, як відключити послугу «Калейдоскоп» на МегаФоні, адже її використання пов'язане з низкою недоліків:

  • Підсвічування дисплея, що постійно включається, швидко садить акумулятор;
  • У телефоні постійно лунають звукові оповіщення, дратуючи власника;
  • Випадкове підтвердження прийняття контенту може обернутися великими витратами.

Вимкнути послугу «Калейдоскоп» від Мегафону можна кількома способами:

  • Вимкнення каналу «Розважальний» - відправляємо фразу «ВИКЛ1» або «VIKL1» (без лапок) на сервісний номер 5038 або набираємо USSD-команду 80810;
  • Вимкнення каналу «Мегафон» - відправляємо фразу «ВИКЛ11» або «VIKL11» (без лапок) на сервісний номер 5038 або набираємо USSD-команду 808110;
  • Щоб відключити «Калейдоскоп» повністю, необхідно набрати USSD-команду 8080 або надіслати одну із фраз «СТОП», «STOP» або «OFF» на номер 5038.

Сміливо вибирайте останній варіант і розлучайтеся з послугою – розважальний контент найпростіше споживати в соціальних мережах, а новини Мегафона краще читати на його офіційному сайті.