Тариф «Включайся! Дивись+» від Мегафон: опис

Anonim

Тарифами з лінійки «Включайся!» користуються близько 10 млн. чоловік по всій країні. Статистика знята самим Мегафоном, підстав не вірити їй немає. Лінійка вийшла збалансованою, в ній є пропозиції як для активних, так і для малоактивних абонентів. Весною 2018 року до неї увійшов тариф «Включайся! Дивись+». Він створений для любителів дивитися фільми та відрізняється значними пакетами послуг. Детальний опис ви знайдете в нашому огляді.

Призначення тарифного плану

Можна сказати, що тариф «Включайся! Смотри+» створений для масового абонента. Він підійде буквально всім:

  • Любителям переглядати відеоролики на популярних хостингах.
  • Людям, які активно здійснюють телефонні дзвінки.
  • Особам, які активно спілкуються в месенджерах та соціальних мережах.

Також він підійде любителям дивитися кіно – для цього до тарифу «Включайся! Дивись+» включили безкоштовний пакет «Амедіатека».

Тариф «Включайся! Дивися+» характеризується відмінним балансом. Розмір абонентської плати менше ніж на преміальному тарифному плані, але трохи вище, ніж на молодших пропозиціях лінійки. Детально про включені пакети послуг – у наступних розділах огляду.

Основні пакети та абонплата

Тарифний план «Включайся! Дивись Плюс» отримав чудові відгуки абонентів. Вони відзначають значну наповненість пропозиції. Тариф включає:

  • 1500 хвилин для дзвінків на будь-які російські номери – Мегафон включив сюди як місцеві, так і міжміські виклики.
  • Безліміт всередині мережі по всій Росії – включається після вичерпання вищезгаданого пакету, дозволяє дзвонити в будь-які куточки країни, у тому числі в північні та далекосхідні регіони.
  • 30 Гб трафіку – складно уявити, потім можна витратити такий обсяг. Його вистачить для серфінгу, роботи з електронною поштою та прослуховування музики онлайн.

Пакет SMS відсутній – в епоху бурхливого розквіту месенджерів він не потрібен. Наприклад, тарифний план "Наш Smart" від МТС включає 1500 повідомлень - витратити їх дуже складно. Тому Мегафон вирішив не включати непотрібні послуги. Тим більше, що месенджери на тарифі «Включайся! Дивись+» безкоштовні.

Після вичерпання включених хвилин активується щохвилинна тарифікація - 2 руб/хв на місцеві дзвінки і 3 руб/хв для дзвінків по межгороду. Вартість SMS на номери домашнього регіону складає 1, 5 руб/шт, на російські номери – 3 руб/шт. Відправка MMS обійдеться в 7 руб/шт.

Абонентська плата на тарифі «Включайся! Дивись+» складає 1000 руб/міс, механізм списання досить оригінальний. У першому місяці вона списується двічі, рівними половинними частинами - в першу і в 16-ту добу. З другого місяця включається традиційне помісячне списання.

Додаткові пакети

Тариф «Включайся! Дивися+» був би не таким смачним, якби не додаткові набори послуг. Вони включають безкоштовний трафік для соціальних мереж ВКонтакте, Однокласники, Instagram, Twitter та Facebook, а також для популярних месенджерів – це Telegram, Viber, WhatsApp, Snapchat, Facebook Messenger, ТамТам та eMotion. Переглядайте стрічки в соціалках та обмінюйтесь миттєвими повідомленнями абсолютно безкоштовно.

На тарифі «Включайся! Дивись+» є численні можливості для перегляду відео. Насамперед це включений сервіс «Мегафон.ТБ». У його рамках глядачам доступно близько 50 телеканалів – це федеральні, розважальні, інформаційні, дитячі та музичні канали. Цього набору цілком достатньо, щоб не занудьгувати перед екраном телевізора.

Також на тарифному плані «Включайся! Дивись+» представлений безкоштовний безлімітний трафік для популярних відеохостингів YouTube, RuTube та Vimeo – тепер ролики можна дивитися нескінченно, доки не сяде акумулятор на смартфоні. Інші пакети:

  • 4 фільми на місяць з великого каталогу кінострічок. Одне кіно можна дивитися протягом 48 годин після його активації.
  • Канали «Амедіатека» – найкращі серіали з усього світу.
  • Безкоштовний відеотрафік для користування сервісом «МегаФон.ТВ» – не потрібно замислюватися про мегабайти.

Відмінне рішення для тих, хто часто використовує смартфон замість телевізора.

На тарифі «Включайся! Дивися+» надається безкоштовний антивірус ESET NOD32 з функцією «Антизлодій». Він захистить дані на смартфоні від шкідливих вірусних інфекцій, дозволить захиститися від зовнішніх загроз.

Як перейти на тариф «Включайся! Дивись+»

Давайте глянемо, як підключити тарифний план «Включайся! Дивись+» від Мегафону. Найпростіший спосіб – набрати USSD-команду 7898, після чого підтвердити свої наміри. Також ви можете надіслати SMS з текстом «ТАК» (без лапок) на сервісний номер 05007898. Якщо не хочеться зв'язуватися з командами та повідомленнями, зателефонуйте на 05007898 і дотримуйтесь інструкцій автовідповідача.

Найбільш просунуті абоненти можуть скористатися для переходу на «Включайся! Дивись+» особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Мегафон». Ще один спосіб - ввести свій номер на сайті оператора і дочекатися коду, що підтверджує, який надійде на телефон у вигляді SMS.Останній спосіб – звернутись до найближчого офісу з паспортом. Вартість перехід - 0 рублів (за умови відсутності переходу за останні 30 діб), час переходу - 10-15 хвилин.

Як відключити тарифний план

Щоб відключити тариф «Включайся! Дивись+», перейдіть на будь-який інший тарифний план. Список доступних до підключення пропозицій ви знайдете в особистому кабінеті або мобільному додатку.