Як увійти до особистого кабінету Мегафон реєстрація

Anonim

Особистий кабінет Мегафон - це вже не якась ексклюзивна послуга від мобільного оператора. Кожен мобільний оператор зараз має свій особистий кабінет. Це пов'язано з тим, що індивідуальний кабінет надає абонентам найширший функціонал і можливість управління послугами, не відвідуючи абонентські отделы.

Якщо говорити про особистий кабінет Мегафон, то доступ до нього надається лише абонентам Megafon. Для входу в особистий кабінет вам не потрібно підключати будь-яку додаткову послугу або опцію: за промовчанням кожен абонент Мегафон може увійти до свого ЛК та користуватися ним для керування послугами.Тут ми розповімо вам про те, як зайти в особистий кабінет Мегафон та створити його.

Відвідайте сайт Мегафон

Для початку вам потрібно зайти на сайт https://lk.megafon.ru/login/, де ви зможете отримати доступ до особистого кабінету. Зазначимо, що ЛК мегафон ділиться на два види: Корпоративний особистий кабінет (цей вид ЛК створений для компаній, які користуються послугами даного оператора) та особистий кабінет для фізичних осіб, який ми і розглядатимемо.

Як отримати пароль від Особистого кабінету Мегафон

Для реєстрації в Особистому кабінеті Мегафон вам потрібно знати свій номер телефону, а також пароль. Якщо дізнатися номер телефону не є проблемою, то з паролем можуть виникнути складності. Насправді пароль від особистого кабінету отримати досить просто, потрібно надіслати USSD запит виду 10500

У відповідь вам прийде SMS-повідомлення з паролем від особистого кабінету.

Як зайти в ЛК на Мегафоні

Тепер, коли вам відомий ваш номер телефону та пароль, ви можете їх ввести на відповідній сторінці та натиснути кнопку «Увійти» ви опинитеся в особистому кабінеті, де зможете керувати своїми послугами або балансом, а також дізнатися про залишок хвилин на МегаФоні.

Якщо у вас щось не вийшло або ви не можете отримати пароль, то зателефонуйте оператору Мегафон і він обов'язково вам допоможе вирішити вашу проблему.