Як продовжити інтернет-трафік на Мегафоні

Anonim

Дуже багато абонентів сьогодні активно користуються мобільним інтернетом, і він все більше входить у наше життя і стає невід'ємною послугою у стільникового оператора. Мегафон також надає цю послугу, надаючи своїм абонентам безлімітний доступ до інтернету. Але «безлімітний» він умовно: насправді ж на таких тарифах трафік обмежений і після того, як ви досягли порога і витратили місячний ліміт, у вас падає швидкість доступу до 64 Кбіт/сек , що на сьогоднішній день дуже мало. З такою швидкістю ви чекатимете завантаження сторінки в інтернеті вічність, а про обмін фотографіями та музикою взагалі можна забути.

Якщо у вас різко впала швидкість інтернету на мегафоні, то перевірте залишок трафіку, можливо, і вас торкнулася описувана проблема. Але оператор передбачив подібні випадки та подбав про своїх абонентів, надавши їм можливість продовжити трафік за допомогою опції «Продовж швидкість» йтиметься у цій інструкції. Не важливо, який тариф ви використовуєте, стільниковий телефон у вас або 4G модем - ця інструкція підійде вам, якщо ваш оператор Megafon.

«Продовж швидкість» Мегафон-інтернету на добу

Якщо ви користуєтеся опцією Мегафон «Інтернет XS», то для вас оператор стільникового зв'язку надав таку можливість збільшення трафіку: ви можете додати ще 150 Мб мобільного трафіку за 15 рублів, скориставшись опцією «Продовж швидкість XS».

Для користувачів інших подобових інтернет-опцій (Інтернет 24, Інтернет 24 PRO, «БІТ Pro», опції «BlackBerry Internet Service») або архівних опцій інтернету (наприклад, «Безлімітний Інтернет для телефону», « Безлімітний Інтернет для смартфона», «БІТ Lite») оператор Мегафон на своєму офіційному сайті не залишив жодних рекомендацій щодо продовження швидкості подобово.

Для того щоб повернути швидкість і додати додаткові мегабайти за допомогою вищезгаданої опції, скористайтеся одним із наступних способів:

  • Відправте зі свого телефону USSD запит виду 2361;
  • Відправте слово «ТАК» (без лапок) на номер 05009121;
  • Скористайтесь Особистим кабінетом Мегафон

Після виконаних дій ви отримаєте підтвердження того, що опція підключена, і швидкість доступу до інтернету відновиться.

Як продовжити швидкість інтернету Мегафон на 1 ГБ на місяць

Для продовження швидкості інтернету на Мегафоні на 1 ГБ оператор передбачив опцію «Продовж швидкість 1 ГБ» за 115 рублів. Вона продовжує швидкість вашого інтернету розміром на 1 ГБ терміном на 1 календарний місяць Варіант отримання трафіку за допомогою опції «Продовж швидкість 1 ГБ» підійде для користувачів опцій з помісячною абонентською платою ("Інтернет S", "Інтернет M", "Інтернет L", "Інтернет XL", "Інтернет XXL") та для абонентів з тарифами "Все включено".

Для того, щоб підвищити інтернет-трафік на 1 Гігабайт за допомогою опції «Продовж швидкість 1 ГБ», виконайте одну з наведених нижче дій:

  • Надішліть зі свого телефону USSD запит виду 3701 і натисніть клавішу дзвінка
  • Відправте SMS повідомлення зі словом «ТАК» без лапок на номер 05009061
  • Або підключіть опцію через особистий кабінет Мегафон

Якщо ви все зробили правильно і на вашому балансі було достатньо коштів для здійснення операції, то швидкість доступу до глобальної мережі у вас відновиться.

«Продовж швидкість 5 ГБ» на місяць

Цей варіант, запропонований оператором Мегафон, найостанніший і максимальний з усіх можливих.Він підійде тим, хто часто користується інтернетом із мобільного, та 1Гб для цього мало. Як і попередня послуга підійде для опцій «Інтернет S», «Інтернет M», «Інтернет L», «Інтернет». XL», а також для тарифів «Все включено» та деяких архівних опцій). Діятиме ця опція протягом 30 діб з моменту її активації. Якщо ви вирішили додати собі 5 ГБ додаткового трафіку і готові заплатити за це 400 рублів, виконайте одну з наступних операцій:

  • Відправте зі свого телефону USSD команду 3702
  • Відправте СМС зі словом «ТАК» без лапок на номер 05009062
  • Або скористайтеся «Особистим кабінетом».

Умови збільшення трафіку на Мегафоні

  • Весь додатковий трафік, який додають перелічені вище опції, буде використовуватися тільки після закінчення вашого основного обсягу трафіку (включеного до вашого тарифу).
  • Якщо ви підключили одну з опцій «Продовж швидкість» і на момент списання абонентської плати за ваш тариф у вас не буде достатньо коштів на рахунку, то інтернет виявиться повністю заблокованим, навіть якщо ви не вичерпали всі додані мегабайти .
  • Після списання чергової абонентської плати вам буде додано плановий трафік, а весь додатковий трафік (за опцією «Продовж швидкість») буде збережений і активується знову після того, як ви витратите весь трафік за тарифом. Але врахуйте, що додатковий трафік також анулюється після закінчення терміну його дії, тобто 30 діб.
  • Всі послуги з продовження швидкості діятимуть лише в тих регіонах, де діє ваш тарифний план.

Не забудьте ознайомитися з інструкцією з підключення мобільного інтернету від Мегафона, якщо ви маєте труднощі в цьому питанні.

Автородження швидкості

Ця опція орієнтована на користувачів тарифних планів «Включайся!» та "Мегафон - Все включено". Вона дозволяє підключити до 15 додаткових пакетів об'ємом до 200 Мб в автоматичному режимі у міру їх витрачання. Вартість одного пакета складає 30 рублів. Підключення та вимкнення опції виконується через «Особистий кабінет». Там же підключається послуга «Заміни Гудок».

Команди для продовження трафіку на добу в регіонах

В даний момент Мегафон встановив єдині пакети додаткового інтернету та єдині команди для всіх регіонів. Крім того, у деяких регіонах можуть працювати додаткові опції – цей момент можна уточнити на сайті оператора. Наприклад, у Магаданській області, окрім усіх вищеперелічених опцій, працює додатковий пакет «Продовж інтернет 500 Мб» - він підключається командою 37031.