Як переказати гроші з Мегафону на Yota

Anonim

Переказ грошей з одного телефону на інший – послуга корисна та потрібна. Хтось оплачує нею зв'язок іншим людям, а хтось розплачується за інші послуги. Можливість перекинути кошти з однієї мережі дійсно є, скористатися нею може кожен абонент. У цьому огляді ми розповімо, як перевести гроші з Мегафона на Yota і що для цього потрібно зробити.

Переказ коштів між операторами

Відправка грошей з телефону на телефон дозволяє маневрувати коштами практично у будь-яких напрямках – головне, щоб ці напрямки підтримувалися операторами.Їхні сучасні фінансові послуги відкривають перед абонентами широкі можливості з управління балансом. З його допомогою ми можемо погашати кредити, сплачувати за комунальні послуги, вносити оплату за інтернет. Також існує можливість оплати мобільного зв'язку.

Можливістю передавати гроші з одного мобільника на інший нікого не здивуєш - сьогодні такий функціонал реалізований практично у всіх операторів стільникового зв'язку в Росії. Люди легко переказують свої кошти з Мегафона на Мегафон, з Білайна на Білайн та всередині інших операторів. А ось переклад між конкуруючими мережами відомий не багатьом. Переказати гроші з Мегафона на Yota можна, але це досить дорого – дається взнаки висока комісія

Такий підхід практикується всіма операторами, які бажають заробити гроші на переказах. Тому вдаватися до такого способу можна лише крайніх випадках. Найпростіше скористатися альтернативними інструментами:

  • Банкоматами та платіжними терміналами – переважна більшість із них дозволяє переказати гроші на Yota без комісії, що робить ці інструменти дуже вигідними;
  • Онлайн-банкінги та SMS-банкінги – ще один спосіб поповнити свій чи чужий рахунок з мінімальною комісією, а найчастіше і без неї;
  • Електронні платіжні системи – комісія в них або мінімальна, або зовсім відсутня;
  • Каси прийому готівки та салони зв'язку – тут можна переказати гроші як на Yota, так і на Мегафон;
  • Через термінальні мережі – це не найцікавіші інструменти, оскільки комісія в деяких терміналах досягає грабіжницького показника 10%.

Таким чином, у нас повно способів переказати готівкові чи електронні гроші на номери Yota або на номери будь-яких інших операторів зв'язку в нашій країні.

Мобільні переклади з сайту Мегафону

Перекинути гроші з Мегафону на Йоту допоможе офіційний сайт оператора. Тут, у розділі «Платежі та переклади», знаходиться форма «Переклад з телефону на інший телефон». Ця форма дозволяє переказати гроші на Yota, Tele2, Мотив, Білайн, МТС та Мегафон. Найпростіше провести платіж прямо на сайті, озброївшись комп'ютером із виходом в інтернет. Знайдіть платіжну форму та вкажіть у ній такі дані:

  • Сума переказу – від 1 до 15000 рублів (місячний та добовий ліміти становлять 40000 рублів);
  • Телефонний номер одержувача – у повному міжнародному форматі, починаючи з +7. Перевірте правильність заповнення цієї форми, щоб не переказати кошти за помилковим номером;
  • Телефонний номер відправника – тут ви вказуєте свій номерок, з нього виконуватиметься перерахування грошей на рахунок абонента Yota.

На наступному етапі підтверджуємо свої наміри та завершуємо платіж.

Поговоримо про комісії та ліміти на платежі. Розмір одного платежу становить від 1 до 15000 рублів - цього цілком достатньо більшості абонентів. За добу можна відправити до 4000 рублів, аналогічний ліміт виставлений на цілий місяць. Тобто місячне обмеження виробиться буквально за добу. Щоправда, і комісія за це буде фантастичною.

Переклад через картку Мегафону

Оператор Мегафон випускає для своїх абонентів власні банківські картки. Вони прив'язані безпосередньо до рахунків мобільних телефонів, тому баланси дублюються - скільки грошей на телефоні, стільки і на картіОбслуговування картки безкоштовне, тому для нас це тільки плюс. Ще одна перевага – миттєве отримання. Виглядає так:

  • Приходимо до офісу Мегафона зі своїм паспортом;
  • Підписуємо заяву на видачу картки;
  • Отримуємо картку – можна починати користуватися нею.

Перевести гроші з Мегафона на Yota за допомогою цієї картки дуже легко. Спосіб перший - скачуємо на свій мобільний телефон фірмовий додаток відповідно до мобільної платформи, що використовується. Авторизуємося в системі та заходимо у свій особистий кабінет з управління карткою. Вибираємо в платіжному каталозі оплату мобільного зв'язку, вписуємо номер абонента Yota та завершуємо платіж.

Спосіб другий – для того щоб переказати гроші з Мегафону на Yota, зайдіть на сайт оператора-отримувача, перейдіть до розділу «Оплата» та заповніть багатоступінчасту платіжну форму. Спочатку вкажіть номер телефону (або номер рахунку) та суму, потім вбийте реквізити банківської картки. Цей спосіб не передбачає будь-якої комісії