Тариф Мегафон «Включайся! Спілкуйся»: як підключити

Anonim

Складаючи докладний опис тарифу Мегафон «Включайся! Спілкуйся», ми постаралися врахувати всі дрібниці, які дозволяють добре зрозуміти основні принципи тарифікації. Тарифний план відноситься до категорії новітніх, у новій лінійці він займає почесну золоту середину, пропонуючи абонентам приємні набори послуг – це хвилини та пакет інтернет-трафіку. Вдумливе ознайомлення з даним оглядом дасть вам максимум інформації про новий тарифний план.

Аудиторія тарифного плану

Тариф від Мегафону «Включайся! Спілкуйся» призначений для людей, які активно користуються інтернетом, соціальними мережами та месенджерами. Також він підійде тим, хто здійснює не більше 20 хвилин дзвінків на добу.

Іншими словами, перед нами універсальний тариф від провідного російського оператора Мегафон. Він дозволить абонентам залишатися на зв'язку в будь-якій точці Росії, активно користуючись голосовим зв'язком і значними пакетами інтернет-трафіку.

Інтернет-пакети на тарифі «Включайся! Спілкуйся»

Трафік на тарифі «Включайся! Спілкуйся» від Мегафона поділено на чотири пакети:

  • Під популярні месенджери – до них входять WhatsApp, що конкурує з ним Viber, Facebook Messenger, ТамТам і маловідомий eMotion. Трафік у пакеті не лімітується. Його можна витрачати на повідомлення, пересилання файлів, голосові дзвінки та відеодзвінки;
  • Під популярні соцмережі – це інтернет Вконтакте, Однокласники, Facebook, Twitter та Instagram;
  • Для мобільного ТБ від Мегафона – дозволяє переглядати канали з пакету «Мегафон» абсолютно безкоштовно. Також він включає два будь-які фільми на вибір і базовий пакет телеканалів;
  • Загального призначення - до цього пакета входять 15 Гб трафіку. Абоненти мають право витратити його на будь-які потреби.

У абонентів прийнято лаяти операторів за відсутність безліміту. Але з тарифом «Включайся! Спілкуйся» від Мегафону все інакше – пакет трафіку можна безкоштовно замінити на повноцінний безліміт, підключивши послугу «Безлімітний інтернет на Включайся!».

Додатковий трафік має одну важливу особливість – він доступний лише тим, хто користується офіційними додатками для всіх вищевказаних сервісів. через проксі або VPN, ви втрачаєте право на халявний інтернет-трафік. Якщо закінчиться основний трафік, доступ до мережі обмежиться до нуля, якщо ви не підключите опцію «Автородження».

Вартість тарифу Мегафон «Включайся! Спілкуйся»

Настав час обговорити, скільки коштують дзвінки на такому просунутому тарифі.Тут абонентам пропонують 600 хвилин на будь-які російські номери. Після вичерпання пакета включається внутрішньомережевий безліміт по всій країні – телефонуйте на номери Мегафону безкоштовно та без обмежень. Для дзвінків на інші телефони автоматично активуються пакети на 30 хвилин вартістю 55 руб. кожен – похвилинна тарифікація відсутня. Дзвінки на місцеві стаціонарні номери оплачуються окремо – 2 руб/хв.

Міжнародні виклики

Для дзвінків до інших країн на тарифі «Включайся! Спілкуйся» від Мегафону діє стандартна тарифікація. Хвилина зв'язку з прилеглими країнами СНД, а також з південноосетинськими, українськими, абхазькими та грузинськими номерами коштує 35 руб/хв. Дзвінки в європейські країни коштують на 20 рублів дорожче - 55 руб/хв. Виклики в інші точки планети коштують ще дорожче – 75 руб/хв. Найбільш руйнівними стануть дзвінки на системи супутникового зв'язку - вони коштують 313 руб/хв.

Як підключити тариф Мегафон «Включайся! Спілкуйся»

Відгуки про новітню лінійку говорять про те, що тарифний план вийшов ідеальним - абонентам подобаються інтернет-пакети, а на голосові дзвінки відводяться в середньому по 15-20 хв/добу, що теж непоганий варіант. Дивлячись на відгуки, інші абоненти теж займаються бажанням скористатися новою пропозицією.

Перейти на тариф Мегафон «Включайся! Спілкуйся» можна декількома способами

  • Через офіси Мегафону – вирушайте до найближчого з них та повідомте фахівця, що ви хочете перейти на тариф «Включайся! Спілкуйся»;
  • Дзвінком на сервісний номер 05007895;
  • Відправлення повідомлення з текстом ТАК на вищевказаний номер (надсилання SMS не тарифікується);
  • За допомогою USSD-команди 7895.

Не слід забувати і про два найзручніші інструменти для зміни тарифного плану – це мобільний додаток від Мегафона та його «Особистий кабінет».

Для того щоб відключити тариф Мегафону «Включайся! Спілкуйся», просто підберіть собі найкращий тарифний план, орієнтуючись на власні потреби. Всі описи ви знайдете на нашому сайті.

Як відключити тариф

Для відключення тарифу вам просто потрібно його змінити на інший. Виберіть новий тариф, на який хочете перейти і виконайте перехід. Поточний тариф відключиться автоматично.