Як відключити «Живий баланс» на Мегафоні

Anonim

Послуга Мегафону «Живий баланс» дозволяє абоненту бачити баланс свого телефону на екрані телефону як реального часу, тобто. з цією послугою вам доведеться постійно перевіряти свій баланс, т.к. він буде завжди доступний на дисплеї телефону. Раніше оператор Мегафон надавав 2 тижні безкоштовного користування даною опцією. Тепер же ви повинні будете оплачувати абонентську плату в розмірі 1,5 рубля на добу що вона їм не потрібна вирішують відключити «Живий баланс», до того ж способів перевірки балансу на Мегафоні безліч.Але як це зробити? Тут ви знайдете докладну інструкцію про те, як вимкнути живий баланс Мегафон.

Деактивувати «Живий баланс» через «Сервіс-гід»

Мегафон надає послугу користування Особистим кабінетом «Сервіс-гід». Даний сервіс дозволяє керувати послугами, здійснювати підключення або відключення їх. Тут ви зможете проводити різноманітні операції над своїм мобільним номером, працювати з послугою «Мобільне ТБ» поповнювати баланс та багато іншого. За допомогою особистого кабінету можна також відключити «Живий баланс» - для цього пройдіть за посиланням lk.megafon.ru/login. Далі вам потрібно ввести номер телефону та пароль для входу до ЛК. Номер телефону вказуйте той, на якому бажаєте вимкнути послугу. Щоб отримати пароль, відправте USSD запит 10500 У відповідь вам прийде повідомлення з паролем для входу в особистий кабінет, його введіть у поле. Після того, як ви потрапите в «Сервіс-Гід», ви можете перейти до розділу управління послугамиі відключити «Живий баланс».

Вимкнути «Живий баланс» через USSD команду

Один із найпростіших і найшвидших способів відключити «Живий баланс» - це скористатися можливістю відключити послугу за допомогою USSD запиту. Для цього просто наберіть на телефоні команду 1340 і натисніть кнопку виклику, після виконаних дій опція відразу буде відключена. Ми рекомендуємо скористатися цим способом, як найпростішим і найшвидшим.

Зателефонувати за безкоштовним номером

Ще один і способів відключити цю послугу - скористатися безкоштовним дзвінком до абонентського відділу та попросити оператора допомогти вам. Для цього наберіть номер 0500 і дотримуйтесь інструкцій для зв'язку з оператором. Після того, як оператор Мегафон візьме слухавку, поясніть йому, що ви хочете.Представник Megafon обов'язково попросить вас назвати свої паспортні дані , після чого виконає ваше прохання. Ці нескладні маніпуляції допоможуть вам вимкнути "Живий баланс" на номері телефону. А якщо у вас виникли труднощі, і не один із способів вам не підходить, тоді вам потрібно буде сходити до найближчого салону зв'язку Мегафон і звернутися за допомогою до консультанта, там вам обов'язково допоможуть.