Надіслати СМС на Мегафон безкоштовно через інтернет

Anonim

Відправляти SMS-повідомлення на номери Мегафон можна не тільки з телефону, а й з комп'ютера, використовуючи ресурси всесвітньої павутини. Інструментів тут безліч – достатньо їх пошукати. Трапляються тут як платні сервіси, так і абсолютно безкоштовні. Спробуємо розібратися, як написати СМС на Мегафон, і що для цього потрібно.

Відправка СМС через сайт Мегафон

Нещодавно можна було надсилати безкоштовні SMS за допомогою сайту оператора Мегафон. Для цього тут було передбачено спеціальну форму, доступну з головної сторінки сайту. З її допомогою можна було відправити SMS на Мегафон у Росії, незалежно від регіону.Відсилання здійснювалося абсолютно безкоштовно, і це була дуже цікава нагода. Форма дозволяла надсилати не лише SMS, а й MMS. Причому формат повідомлення визначався системою автоматично, за наявності файлу, що прикріплюється.

Як надсилалися SMS тому чи іншому абоненту? Для цього потрібно було заповнити просту форму з такими полями:

  • Номер телефону;
  • Текст повідомлення;
  • Значення капчі (графічний код).
Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Сегодня можливість безкоштовного відправлення SMS та MMS із сайту відсутня. Немає її й у «Особистому кабінеті». Зате Мегафон залишив цікаву опцію відправки СМС через UMS, яка дозволяє відправляти повідомлення безкоштовно всередині даного сервісу.

Інші сервіси відправки безкоштовних СМС

Як ще можна надіслати СМС на Мегафон? У мережі Інтернет працює чимало сервісів, що дозволяють безкоштовно або за гроші надіслати повідомлення на будь-які телефони, у тому числі на Мегафон та закордонні номери. Наскільки зручні такі сервіси – складно судити, оскільки функціонал у них різний. Окремі сервіси вимагають не тільки грошей, а й реєстрацію, що вже не так зручно.

Відправляти SMS-повідомлення на номери російських операторів можуть і такі програми, як Агент Mail.ru. Програма відсилає тільки SMS, причому інший абонент може відповісти на отримане повідомлення, але вже за гроші.

Пакети СМС Мегафон

Безкоштовне відправлення СМС має свої плюси. Але іноді хочеться максимально дешево надіслати SMS саме зі свого телефону, а не анонімно. У цьому випадку нам допоможуть СМС пакети від Мегафону, які надаються у рамках послуги «Опції для SMS». Суть послуги полягає у наданні пакетів повідомлень – так вони обходяться дешевше.Ось склад пакетів:

  • Пакет SMS S - 100 SMS на місяць за 100 руб.;
  • Пакет SMS M – 300 SMS на місяць за 245 руб.;
  • Пакет SMS L – 600 SMS на місяць за 300 руб.;
  • Пакет SMS XL – 100 SMS на добу за 25 руб./день (плюс вартість підключення - 30 рублів).

Користуючись даними пропозиціями, можна розраховувати на вартість SMS від 25 копійок за одне повідомлення. Це не безкоштовно, проте дуже вигідно. Якщо замовлений на місяць пакет буде вичерпаний, то SMS, що залишилися, будуть тарифікуватися згідно з тарифним планом абонента. Нагадаємо, що абоненти Мегафон мають можливість обміняти бали на СМС, про що ви можете прочитати в іншій нашій статті.