Як дізнатися баланс іншого абонента Мегафон інструкція

Anonim
Іноді нам потрібно контролювати когось: це можуть бути наші діти, дружина чи чоловік. А можливо ви хочете зробити подарунок будь-кому і, щоб це було напевно, вам потрібно дізнатися баланс цієї людини. Або ви хочете дізнаватися баланс на 4G модемі Мегафон, який використовуєте для виходу в інтернет. Оператор Мегафон надає відмінну послугу для своїх абонентів, тепер ви зможете зі свого номера дізнатися про баланс іншого абонента. Давайте зупинимося на цьому.

Як додати абонента до списку дозволених

Звичайно ж, інформація про баланс є конфіденційною і тому оператор не надає можливості дізнатися про баланс абонента Мегафон стандартними способами для інших людей, інакше шахраї скористалися б цією можливістю.Для того, щоб ваш друг або родич міг дізнатися про ваш баланс, ви повинні додати його до спеціального списку дозволених перевіряючих. Для цього надішліть USSD запит з того телефону, на якому будете в майбутньому перевіряти баланс: 43819ХХХХХХХХХХ, де 9ХХХХХХХХХ - ваш номер телефону, з якого ви перевірятимете баланс іншого абонента Мегафон (номер вводиться без 8).

Як дізнатися баланс іншого абонента

Після того, як ви опинилися у списку «опікунів», ви отримуєте можливість перевіряти баланс на номері телефону цієї людини. Для запиту балансу іншого абонента наберіть і надішліть наступну USSD команду: 1009ХХХХХХХХХ, де 9ХХХХХХХХХ це номер вашого «підопічного», баланс якого ви хочете дізнатися ( номер вводиться без вісімки). До речі, у Мегафон є ще одна цікава опція, яка призначена не для контролю за балансом іншого абонента, а для відстеження його розташування – послуга «Радар».Якщо вас зацікавила дана послуга, про неї ви можете прочитати за посиланням вище.

Як видалити «опікуна» зі списку дозволених

Якщо ви вирішили, що опікуну не потрібно знати про ваш баланс і вирішили позбавити його цієї можливості, то вам потрібно видалити цього абонента зі списку дозволених номерів. Для цього наберіть на своєму телефоні команду 43829ХХХХХХХХХ, де 9ХХХХХХХХХ це номер, який необхідно видалити зі списку (номер вводиться без вісімки).

Щоб видалити всіх опікунів на своєму телефоні, наберіть команду 4383.

Хто може дивитися мій баланс

Ви завжди можете перевірити список «опікунів», які можуть перевіряти ваш баланс за допомогою USSD команди 4384 Набравши її на на своєму мобільному телефоні, у відповідь ви отримаєте повідомлення, в якому буде навести список абонентів, яким дозволено запит вашого балансу.