Як перевести гроші з Теле2 на Мегафон

Anonim

Послуга переведення грошей з Теле2 на Мегафон, та й взагалі на будь-якого іншого оператора стільникового зв'язку, з'явилася відносно недавно. 24.02.2011 ця послуга стала доступною для абонентів Теле2 Санкт-Петербурга та Ленінградської області, після чого стала активно розвиватися та з'являтися в інших містах Росії. В даний час ця послуга, що отримала назву «Оплата товарів та послуг», доступна в будь-якому місті Росії та СНД. Якщо ви хочете дізнатися, як переказати гроші з Теле2 не тільки на Мегафон, а й на інший номер Теле2, МТС або Білайн, то в цьому вам допоможе стаття, розташована за цим посиланням. Повернемося тепер до послуги «Оплата товарів та послуг»:

  • Для підключення послуги «Оплата товарів та послуг» не треба виконувати жодних додаткових дій: будь-яка людина може користуватися цією послугою відразу після придбання сім-карти Теле2.
  • Також для здійснення цього переказу необхідно знати про обмеження, що накладаються оператором Теле2 на цю послугу, а саме: сума платежу варіюється від 1 до 15000 рублів Жодних інших обмежень на даний момент немає, ви можете спокійно відправляти гроші на будь-які номери.
  • Також важливо знати, що при переказі грошей з Теле2 на Мегафон, з рахунку картки Теле2 буде списана одноразова комісія, що дорівнює 5% від суми платежуплюс 5 рублів! Так для поповнення рахунку Мегафон на 100 руб. з рахунку Теле2 буде списана сума 105 руб.Тобто щодо цього платежу, необхідно спочатку мати на рахунку суму щонайменше 115 крб. Для цього перед здійсненням переказу грошей обов'язково перевірте баланс на номері Теле2, з якого робитимете переказ!
  • Обов'язково введіть коректний номер одержувача платежу (у разі номер абонента Мегафон), т.к. при введенні невірного номера гроші надійдуть саме на нього, а компанія Теле2 не несе відповідальності за неправильно введені дані при переказі, відповідно повернути гроші назад буде практично неможливо.
  • Якщо Ви все-таки припустилися помилки та ввели невірний номер абонента-отримувача, зв'яжіться зі службою клієнтської підтримки за телефоном 8-800-555 -3115.

Як здійснювати переказ грошей з Теле2 на банківську картку ми вже розглядали, а зараз дізнаємося способи здійснення грошового переказу з Теле2 на Мегафон.

Перевести гроші через сайт «Оплата товарів та послуг»

Детально про цю послугу та те, як їй користуватися ви можете дізнатися на нашому сайті у статті, присвяченій послугі «Оплата товарів та послуг». Якщо у Вас є можливість виходу в інтернет, то цей спосіб буде вам зручний і найголовніше найбільш надійний. Для переказу грошей Вам буде необхідно перейти на сайт market.tele2.ru, а в блоці «Сплатити товари та послуги» клацнути по пункту «Мобільний зв'язок» та вибрати там іконку оператора Мегафон.

У полях, що з'явилися, потрібно ввести номер телефону одержувача переказу та суму переказу. Після цього на телефон із номером Теле2 прийде запит на підтвердження платежу та платіж буде здійснено.

Перевести гроші з Теле2 через USSD-команду

USSD-команди замінені веб-інтерфейсом - так менша ймовірність зробити помилку, неправильно вказавши якісь цифри. Інтерфейс доступний і в мобільній версії сайту.

Відправити гроші з Tele 2 на Мегафон через SMS

Можливість керування перекладами через SMS прибрана - скористайтесь зручним та зрозумілим веб-інтерфейсом. Аналогічно ви зможете переказати гроші з Теле2 на інші мобільні.