Як дізнатися тариф на Мегафоні

Anonim

Сегодня Мегафон лідирує серед інших стільникових операторів. Більшість абонентів переходять на мегафон, т.к. Цей оператор надає чудові пропозиції щодо тарифів. Якщо ви вже користувач послуг Megafon і давно не змінювали тариф, то рекомендуємо вам звернути увагу на нові пропозиції оператора. Для того щоб ви могли порівняти нові тарифи, наприклад, «Включайся! Слухай», з вашим поточним, спочатку прочитайте про те, як на мегафоні дізнатися про свій тарифний план. Після отримання цієї інформації, ви можете знайти на офіційному сайті компанії Мегафон свій тариф і порівняти його з новими пропозиціями. Є кілька способів дізнатися про свій тариф на Мегафон і ми розповімо про них.

Дізнатись тариф Мегафон

1053

Це найпростіший і найпоширеніший спосіб перевірити тариф на Мегафоні. Він відмінно підійде для користувачів телефонів і смартфонів, а також інших гаджетів, де є можливість відправити запит ussd.

Наберіть на своєму телефоні команду 1053 і натисніть кнопку виклику, у відповідь на екрані телефону з'явиться назва вашого поточного тарифного плану .

Перевірити тариф за допомогою дзвінка до Мегафону

Ще один безкоштовний спосіб дізнатися свій тариф на Мегафоні це скористатися всім нам відомим безкоштовним номером гарячої лінії 0500. Просто наберіть цей номер телефону дотримуйтесь підказок автоінформатора, щоб почути інформацію про ваш поточний тарифний план.Після цього ви можете знайти цей тариф в інтернеті та дізнатися всі подробиці про нього.

Дізнатися тариф через Особистий кабінет Мегафон

Це чудовий спосіб перевірки свого тарифу. Хороший він ще тим, що ви зможете не тільки дізнатися про свій тарифний план, а й поміняти його на новий, як кажуть, «не відходячи від каси». Щоб скористатися цим способом зайдіть до особистого кабінету Мегафон та перейдіть до розділу з інформацією про підключені послуги.

Цим же способом можна скористатися для того, щоб дізнатися тариф на модемі, який ви використовуєте для підключення до інтернету з сімка Megafon. Якщо ви хочете перейти на інший тариф Мегафон, то читайте інструкцію на нашому сайті. Як бачите, всі способи дуже прості та доступні. Виберіть зручний для вас спосіб залежно від того, з якого пристрою хочете дізнатися свій тариф.