Як зателефонувати оператору Мегафон з мобільного безкоштовно

Anonim

З різних причин у абонента може виникнути потреба зателефонувати до свого оператора і, якщо ви абонент Мегафона, то вас, безсумнівно, цікавить це питання . Якщо ви хочете зателефонувати оператору з телефону Мегафон, наберіть безкоштовний номер 0500 Але дана інструкція присвячена такому випадку, коли потрібно зателефонувати оператору Мегафон з іншого оператора. Ми розповімо про те, як зателефонувати оператору мегафон з інших операторів мобільних мереж.

Як зателефонувати оператору Мегафон з Теле2

У кожного оператора мобільного зв'язку є свій внутрішній номер для зв'язку зі своїм оператором, у Теле 2 цей номер 611, але за цим номером додзвонитися у вас вийде тільки до оператора мобільної мережі Tele2.Для того, щоб ви могли зателефонувати до оператора Мегафон, наберіть номер +7-926-111-05-00 Цей номер підходить дзвінка з будь-якої точки світу За допомогою цього номера ви зв'яжіться з консультантами довідкової служби та зможете поставити їм своє запитання. Якщо ж ви знаходитесь на території Росії і хочете додзвонитися до оператора Мегафон, то можете зателефонувати за номером 8-800-550-05 -00

Як зателефонувати оператору Мегафон з Білайна

Білайн, також як і інші оператори, має свій внутрішній номер телефону гарячої лінії 0611, але, як і у вищенаведеного оператора, цей номер служить тільки для дзвінка оператору Білайн з телефону з сім-картою Білайн. Щоб ви могли зв'язатися з оператором стільникового зв'язку Мегафон з телефону із сім-картою Білайна з будь-якої точки на земній кулі, наберіть на своєму мобільному телефоні Білайн номер +7-926-111-05-00. Якщо ж хочете здійснити дзвінок із Росії, то дзвоніть за номером 8-800-550-05-00.В наш час всі стільникові оператори дуже тісно співпрацюють, так що ви легко можете зателефонувати з Білайн на Мегафон.

Як зателефонувати оператору Мегафон з МТС

З оператором МТС така сама ситуація, що й з попередніми двома: внутрішній номер гарячої лінії МТС 0890 з'єднає вас тільки з їх консультантом і не дозволить зв'язатися з оператором Мегафон, консультація якого вам необхідна. Для зв'язку з консультантом Megafon з роумінгу та Росії зателефонуйте за номером +7-926-111-05-00 і ви потрапите на того оператора, який вам необхідний. За номером 8-800-550-05-00 ви зможете зв'язатися з оператором Мегафон з будь-якого мобільного телефону з будь-якого міста Росії.

Як зателефонувати оператору Мегафон з міського

Для зв'язку з центром підтримки Megafon за допомогою міського телефону є номер для дзвінків по Росії 8-800-550-0500Зателефонувавши за цим номером, ви зможете зв'язатися з оператором Мегафон та поставити йому свої запитання, наприклад, як підключити найновіший тариф «Включайся! Говори».

А щоб вміти керувати своїм номером прямо з телефону та швидко вирішувати всілякі проблеми, ми підготували для вас докладний огляд, в якому зібрані всі корисні команди та номери Мегафон.