Як вимкнути послугу «Настрій» на Мегафоні

Anonim

Послуга настрій дозволяє абонентам оператора Мегафон користуватися платними розважальними сервісами. Ви можете отримувати на свій телефон смс з афоризмами або анекдотами, а хочете взагалі з рекламою. Для цього вам достатньо надіслати ussd запит на будь-який номер діапазону. Однак, далеко не багатьом потрібна така можливість, і тому їм здається, що її необхідно відключити.

Можна не відключати та не витрачати гроші

Сама опція не вимагає будь-яких витрат з боку абонента, тобто. ви не сплачуєте жодної абонентської плати за «Настрій». Гроші з вас знімаються лише тоді, коли відправляєте, так звану, платну, USSD – команду або SMS-ку.У двох словах: якщо ви не бажаєте платити за цю послугу, то не надсилайте жодних платних команд та смс-ок, користуйтеся лише безкоштовними сервісами. Але проблема ще й у тому, що при наборі потрібної нам команди ми можемо припуститися помилки і гроші з нашого рахунку будуть списані за користування послугою Настрій. Питання, як дізнатися про підключені послуги на Мегафоні, і, можливо, деякі з них відключити, ми присвятили окремий огляд.

Заборона використання

Мегафон надає функцію, за допомогою якої можна блокувати всі платні дзвінки на номери «Настроювання» зі свого телефону. Після підключення цієї заборони ви не зможете скористатися розважальними сервісами цієї опції. Нагадаємо, що Мегафон має послугу на заборону контенту «Стоп-контент», яка допоможе запобігти витраті коштів на послуги контент-провайдерів. Але не плутайте її із послугою «Заборона виклику». При спробі надіслати платне смс, ussd команду або голосовий виклик на будь-який із платних номерів послуги, ви отримуватимете відповідь: «Надання інформаційно-розважальних послуг призупинено».Щоб підключити заборону, виконайте одну з таких дій:

  • Надіслати USSD запит виду 526, де вам буде запропоновано меню, натисніть 1 для підключення заборони.
  • Підключіть «Настрій» через «Особистий кабінет«
  • Якщо раптом захочеться повернути собі опцію та відключити заборону, відключіть заборону аналогічними способами.

Відключення послуги для деяких регіонів

На офіційному сайті Megafon для деяких регіонів, так само вказана інформація про відключення «Настрою» у такий спосіб: просто наберіть зі свого стільникового телефону команду 1053803та натисніть клавішу дзвінка. Після цього непотрібна опція буде відключена на номері Megafon. Якщо ж ви раптом захочете повернути її назад, просто наберіть 1053804.