Служба підтримки Мегафон

Anonim

Довідкові служби є у всіх операторів стільникового зв'язку, оскільки досягти ідеальної роботи мереж просто неможливо. Періодично у абонентів виникають проблеми з якістю зв'язку, постають питання щодо тарифікації, а також щодо тарифних планів, послуг та опцій. Тому наявність цілодобової служби підтримки є життєво необхідною для кожного оператора. Служба підтримки є і у Мегафона - одного з провідних російських операторів. Зателефонувати до служби підтримки можуть будь-які абоненти, будь то фізичні чи юридичні особи.

Телефони техпідтримки Мегафон

0500 або 8-800-550-05-00

Звичайно ж, більшість проблем можна вирішити і самостійно – в мережі працюють сервіси самообслуговування, за допомогою яких можна отримати максимум інформації з найпопулярніших у абонентів питань. Наприклад, скориставшись «Сервіс-гідом», ми можемо замовити деталізацію дзвінків і глянути, на що було витрачено гроші за той чи інший період.

Також можна самостійно дізнатися про підключені до вашого номера підписки, завдяки яким часто списуються кошти з вашого рахунку. Але можливість користуватися цими інструментами є далеко не у кожного абонента. До того ж деякі проблеми вимагають втручання фахівців.

Як зателефонувати в техпідтримку Мегафону

Єдина довідкова служба Мегафона доступна у всіх російських регіонах, починаючи від Калінінграда і закінчуючи Владивостоком. У разі виникнення будь-яких проблем або питань, слід взяти в руки телефон і зв'язатися зі спеціалістами оператора.Номер центру підтримки Мегафон вказаний у договорах на надання послуг зв'язку, а також на пакетах із SIM-картками. Точніше, таких номерів тут два:

  • Короткий номер 0500;
  • Федеральний номер 8-800-550-05-00.

Короткий номер 0500 доступний виключно для абонентів Мегафон. Достатньо набрати чотири цифри, після чого натиснути кнопку додзвону – через деякий час ви зможете зв'язатися зі спеціалістами довідкової служби.

вонки на телефон служби підтримки Мегафон 0500 не тарифікуються (при знаходженні в домашньому регіоні). Єдине, що потрібно буде зробити під час додзвону, це пробратися через голосове меню. Його структура постійно змінюється, тому наводити приклад немає сенсу – просто прислухайтеся до голосу автовідповідача.

Также можна надіслати своє запитання у вигляді SMS на номер 0500 – дана можливість доступна виключно для абонентів Мегафона і лише при знаходженні в домашній мережі. Якщо нічого не вийшло – телефонуйте з оператором.

Забули номер служби підтримки? Загляньте в SIM-menu, де вказано всі актуальні номери довідково-інформаційних служб Мегафону. Зазначені телефони підтримки Мегафон працюють у всіх регіонах – жодних регіональних відмінностей немає. Купивши SIM-карту в Новосибірську, ви зможете зв'язатися з довідковою службою за телефоном 0500 Приїхавши в Ростов-на-Дону, ви можете купити місцеву SIM-карту і бути впевненим в тому, що номер техпідтримки буде таким же, як і в Новосибірську.

Як з'єднатися з довідковою Мегафоном у роумінгу

Багато проблем зі зв'язком виникають саме в роумінгу, коли абоненти знаходяться на відстані від свого домашнього регіону. Спеціально для роумінгових абонентів було створено номер номер абонентської служби Мегафон +7-926-111-05-00 На нього можна дзвонити з будь-якої точки світу – всі дзвінки для абонентів Мегафони будуть безкоштовними. Не варто намагатись додзвонитися на інші номери техпідтримки, в роумінгу це марно.

Дзвінок до центру підтримки Мегафон з інших операторів

Техпідтримка Мегафона доступна і з номерів інших операторів зв'язку – сюди можна телефонувати з номерів, що належать операторам Білайн, Теле2 та МТС. Для даних абонентів працює телефон 8-800-550-05-00 Цей же номер можна використовувати для додзвону до довідкової служби з будь-яких стаціонарних телефонів. Таким чином, додзвонитися до консультантів можна з будь-яких російських телефонів, як мобільних, так і міських. Головне, розібратися з премудростями голосового меню, що для багатьох становить певну складність. Не варто дзвонити з інших мобільних на номер 0500 - це ні до чого не призведе.