Як перевірити баланс на Мегафоні

Anonim

Сегодня Мегафон надає фіксовані пакети хвилин та гігабайт трафіку, за які абоненти сплачують щомісячно абонентську плату. Такий вид тарифікації дає можливість не стежити постійно за своїм балансом і тому багато хто просто не пам'ятає, як перевіряти баланс на Мегафоні. До того ж користувачі різних гаджетів також відчувають труднощі у цьому питанні, т.к. в повному обсязі методи перевірки стану рахунки їм доступны. У цьому посібнику ми розповімо про всі можливі та доступні способи дізнатися залишок коштів на телефоні.

Мегафон баланс через USSD, СМС та за безкоштовним номером

Напевно, кожен абонент будь-якого стільникового оператора знає напам'ять команду для перевірки балансу за допомогою ussd команди. Але якщо ви нещодавно змінили свого провайдера, то, напевно, ще не знаєте що набрати на телефоні, щоб побачити заповітні цифри на дисплеї. Для того, щоб дізнатися залишок коштів на стільниковому, просто наберіть клавіші 100 і натисніть кнопку виклику

Через буквально секунду на дисплеї свого апарата ви побачите суму грошей, яка залишилася на вашому рахунку. Також оператор Megafon надає ще один сервісний номер для перевірки балансу - 10511 - також цей номер рекомендується використовувати якщо ви знаходитесь в роумінгу.

Другий не менш зручний спосіб визначення залишку коштів на мобільному, це можливість відправки безкоштовного смс повідомлення на номер 000100У відповідь ви отримаєте повідомлення з вашим балансом, що залишився. Щоб дізнатися кількість грошей на вашому телефоні, наберіть безкоштовний номер 0501 Коли ви додзвонитеся, жіночий голос повідомить вам залишок коштів на вашому рахунку.

Для користувачів гаджетів

  • Якщо ви є користувачем сучасного гаджета, де використовується сім-карта мегафону для виходу в інтернет, то для вас ми написали докладну статтю, яка відповідає на питання про те, як дізнатися ваш баланс на ipad або іншому планшеті.
  • Якщо ж ви використовуєте Мегафон модем, то для вас є окрема інструкція щодо визначення залишку грошей на рахунку.

Інші способи визначення балансу на Мегафоні

  • Мегафон надає можливість дізнатися про стан рахунку іншого абонента. Це дуже корисна опція, якщо ви хочете контролювати витрати коштів, наприклад свою дитину, або ви регулярно поповнюєте рахунок своєї близької людини.
  • Ви можете підключити спеціальну послугу, яка дозволить вам завжди бачити на екрані свого телефону стан балансу, ця послуга називається «Живий баланс» і вимагає від вас додаткових витрат. Абонентська плата за цю опцію становить всього 1, 5 руб./сутки Для підключення даної опції наберіть на смартфоні 1341 та надсилання виклику Якщо ж ви не хочете більше користуватися даною послугою, то про те, як відключити послугу Мегафон «Живий баланс» ви можете прочитати в окремій статті за посиланням вище.
  • SMS-чек – ще одна послуга, що надається цим оператором і допомагає стежити за станом особового рахунку вашого телефону. Вона реагує на поповнення рахунку шляхом надсилання SMS з інформацією про дату та суму останнього зарахування, а також про поточний баланс. Для активації даної послуги надішліть команду 31310 Для відключення: 3132

Також ви можете заглянути до «Особистого кабінету», де відображається баланс і виконується керування послугою «Заміни гудок».