Як взяти обіцяний платіж на Мегафоні в борг

Anonim

Мегафон, як і багато операторів мобільного зв'язку, надають таку послугу як «обіцяний платіж». Послуга це хороша тим, що ви можете зайняти оператора, щоб продовжувати користуватися його послугами, навіть якщо у вас на балансі «0». Наприклад, у вас закінчилися гроші, і вам просто ніколи поповнити рахунок. Для цього існує «Обіцяний платіж» на Мегафоні. Як скористатися цією послугою ми зараз розповімо.

Взяти обіцяний платіж на Мегафон

106

До речі, щоб завжди бути в курсі кількості коштів на вашому особовому рахунку Мегафон, ви можете використовувати послугу Мегафон «Живий баланс», за допомогою якої ваш поточний баланс завжди відображатиметься на екрані вашого мобільного телефону.Ви попросили когось із друзів поповнити ваш рахунок, а вони відправили гроші не на той номер? Читайте про те, як повернути помилковий платіж у нашій спеціальній статті.

Умови надання обіцяного платежу

Коли ви взяли довірчий платіж у Мегафоні, на ваш баланс зараховується сума від 100-1300 руб (від чого залежить сума читайте нижче) і ви можете протягом 3-7 днів (так само описано нижче) використовувати послуги оператора на суму, що не перевищує ваш кредитний баланс. Протягом цього терміну ви повинні обов'язково поповнити рахунок телефону мінімум на суму обіцяного платежу. Якщо ви цього не зробите, ваш номер буде заблокований і обслуговування його буде призупинено до повної оплати заборгованості.

Розміри та строки обіцяного платежу на Мегафоні

Оператор надає різні суми довірчого платежу в борг та на різні терміни. Все залежатиме від того до якої категорії клієнтів ви ставитеся:

  • Абонент без підключеного пакету Безлімітного Інтернету - вам буде доступна сума для позики 100, 200, 300 руб на термін не більше 3 діб з моменту активації
  • Абонент з підключеним пакетом Безлімітного Інтернету - якщо у вас підключена послуга безлімітного інтернету від Мегафон, то до вас більш лояльне ставлення і ви можете взяти суму номіналом 100, 200, 500, 800, 1100 або 130 строком, так само до 3 діб.
  • VIP-клієнт - якщо у вас є цей статус клієнта (ви витрачаєте на послуги більше 3000 руб на місяць з одного номера), то ви зможете взяти суму обіцяного платежу до 1300 руб на термін до 7 діб з моменту активації послуги.
Ще один важливий момент - вам буде доступна та сума платежів, взявши яку на вашому балансі буде сума рівна або більше 30 руб. Наприклад, у вас на рахунку негативний баланс -90 руб і ви ставитеся до першої групи абонентів - в цьому випадку вам буде доступна сума довірчого платежу 200, 300 руб.100 руб не буде доступно, т.к. при ньому ваш баланс становитиме 10 руб, що менше 30 руб.

Як позичати на Мегафоні

Є кілька способів взяти «обіцяний платіж» на Мегафоні:

  • Зателефонуйте за безкоштовним номером 0006
  • Відправте USSD запит 106 або 1006 для активації послуги.
  • Відправте смс повідомлення на номер 0006, у тексті повідомлення вкажіть бажану суму довірчого платежу.

Нагадаємо, що залишатися на зв'язку навіть за нульового балансу дозволяє послуга Кредит довіри, яка в даний час перейменована в «Плати коли завгодно».