Телефон підтримки Yota

Anonim

Поява нового оператора стільникового зв'язку Yota викликає у новоспечених та майбутніх абонентів шквал питань. Оператор знаходиться на стадії активного розвитку, тому питання та проблеми виникають досить часто – консультантам доводиться активно займатися їх вирішенням. Давайте розберемося, як зателефонувати оператору Йота і як отримати консультацію з інших каналів зв'язку.

Телефон підтримки Yota

8-800-550-00-07

Як зателефонувати безкоштовно на техпідтримку Йота

Номер техпідтримки Yota знайти нелегко – як не дивно, але він не вказаний на офіційному сайті оператора у явному вигляді.Складається враження, що оператор свідомо не поширює номер довідкової служби. Основна увага на сайті приділяється лише онлайн-чату. Що стосується пошуку номера центру підтримки Yota, то його пошуки може піти тривалий час.

Але ми полегшимо ваше завдання – зателефонувати до служби підтримки Yota ви зможете за телефоном 8-800-550-00-07 номер вийшов лише через розділ FAQ. Дзвінки в довідкову службу здійснюються абсолютно безкоштовно, причому з будь-яких російських регіонів. З яких питань можна отримати відповіді у службі підтримки Yota? В принципі, тут готові відповісти практично на будь-яке питання:

  • За якістю надання послуг;
  • За фінансами;
  • Налаштування обладнання;
  • З обслуговування;
  • Зони покриття.

Якщо у вас виникли якісь проблеми зі зв'язком, зателефонуйте до центру підтримки Yota за номером 8-800-550-00-07, дочекайтеся відповіді консультанта і озвучте йому проблему.

Інші способи отримати допомогу абонентам

Пріоритетним способом зв'язку з консультантами, судячи з усього, є онлайн-чат, доступний у розділі «Підтримка». Натиснувши на відповідне посилання, ви відкриєте віконце звичного для багатьох онлайн-консультантів. У цьому віконці будуть міститися посилання на розділ з питаннями, що часто задаються. Якщо в цьому розділі ви не знайдете вирішення своєї проблеми, то вам слід натиснути кнопку зв'язку з консультантом – далі необхідно ввести своє ім'я або номер особового рахунку, вказати найменування свого міста і ввести питання.

Після цього вам залишиться дочекатися появи в чаті першого оператора, що звільнився. Далі ви зможете поспілкуватися з ним у текстовому режимі та отримати необхідну консультацію. Як тільки діалог буде завершено, вам запропонують оцінити якість допомоги.

Як ще можна зв'язатися зі службою підтримки оператора Yota? Крім онлайн-чату, оператор передбачив спеціальну адресу електронної пошти, куди кожен абонент може надіслати листа зі своїм питанням. Що стосується відповіді, то її, мабуть, доведеться трохи почекати. Якщо вам потрібна термінова відповідь, спробуйте скористатися онлайн-чатом або отримати консультацію по телефону служби підтримки.

Отримати допомогу від консультантів довідкової служби Yota допоможе розділ з формою зворотного зв'язку – тут потрібно буде вибрати тип звернення, заповнити контактну інформацію та вписати Своє питання. Через деякий час ви обов'язково отримаєте відповідь – вона надійде електронною поштою, або у вигляді дзвінка.

Ще один спосіб зв'язку з центром підтримки Yota – це соціальні мережі, в яких зареєстровано величезну кількість осіб. Посилання на публічні сторінки оператора опубліковано на сторінках офіційного сайту.До речі, консультанти тут відповідають досить швидко.

Також у групах ви зможете ознайомитися з питаннями та коментарями інших користувачів, що також надасть неоціненну допомогу у вирішенні проблем та питань. Сьогодні оператор Yota представлений у соціальних мережах Вконтакте, Facebook, Twitter, Instagram та Google+.

Не влаштовують способи зв'язку через телефон чи інтернет? У цьому випадку вам необхідно звернутися до найближчого офісу продажу та обслуговування – адреси офісів ви зможете знайти на офіційному сайті оператора Yota.