Як перевірити баланс на Мегафон модемі 3G

Anonim

Сегодня мобільний інтернет дуже сильно відрізняється від того, який був лише кілька років тому. Зараз швидкість з'єднання у 4G модему може досягати до 1Гб/с у нерухомого абонента, а таку швидкість не можуть надати навіть багато провайдерів дротового інтернету. Саме тому все більше і більше люди воліють купувати модеми від операторів із сім-картами, на яких використовуються тарифи для виходу в інтернет.

Для використання 4G модему не потрібні будь-які навички в налаштуванні комп'ютера, також багато операторів «дарують» модеми при підключенні та оплаті кількох місяців інтернету.Все, що вам потрібно – це вибрати тариф з модемом і підключитися до нього, а потім вчасно щомісяця поповнювати баланс на рахунку SIM-картки. Нагадаємо також, що Мегафон-модем за замовчуванням купується із встановленим у ньому тарифом «Мегафон-Онлайн». Якщо він вам не підходить, то не забудьте перейти на інший тариф Мегафону, який вам більше підходить.

Процедура підключення та використання модему проста, але багато абонентів не знають про те, як перевірити баланс на рахунку Мегафон модему, а це досить не складно і ми розповімо вам, всі можливі способи.

Перевірте баланс модему через Особистий Кабінет

Найпростіший і доступніший спосіб, особливо для користувачів інтернету від Мегафон через модем. За допомогою нього ви зможете також дізнатися свій номер телефону на модемі. Щоб дізнатися свій баланс просто відвідайте офіційний сайт megafon.ru і пройдіть в «Особистий кабінет», де ви побачите інформацію про свій номер телефону і баланс, що залишився на вашому рахунку.

Можна дізнатися баланс Мегафон модему через СМС

Програма, яка йде в комплекті з 4G або 3G модемом дозволяє вам відправляти смс повідомлення. Цією функцією можна скористатися для перевірки грошей на рахунку. Вставте модем у комп'ютер, відкрийте програму та перейдіть у розділ із повідомленнями, клацнувши на іконку «Текст». Натисніть на іконку «Нове повідомлення», у вікні, у полі для номера телефону наберіть 000100 А в полі тексту повідомлення, напишіть Б(російську) або B(Англійську) ), після чого натисніть кнопку надіслати. У відповідь вам прийде повідомлення із сумою грошей, що залишилася на вашому рахунку.