Як дізнатися номер модему Мегафон

Anonim

Мегафон-модем дуже корисна річ і часто використовується для доступу в інтернет з ноутбуків або комп'ютерів. Ви вставляєте модем у ноутбук тисне підключення і ось ви вже в інтернеті. Ви вже знаєте, як виконується правильне налаштування модему Мегафон з наших попередніх статей. Однак багато хто навіть і не замислюється як влаштований модем і за яким принципом він працює і, коли приходить час платити за безлімітку, раптом не можуть знайти номер телефону свого модему, на який потрібно покласти гроші. Якби це був телефон, то ви легко дізналися б свій номер, а на модемі для вас це проблема. Зараз ми розповімо, як дізнатися номер телефону Мегафон модему.

Дізнатися номер модему через сайт Megafon

Найшвидший і найпростіший спосіб визначити номер телефону або дізнатися про баланс 4g модему це зайти на офіційний сайт оператора з цього пристрою:

  • Увімкніть модем у комп'ютер або ноутбук
  • Здійсніть підключення до інтернету за допомогою модему
  • Відвідайте сайт megafon.ru
  • Ви будете автоматично авторизовані в особистому кабінеті - зайдіть у нього та уточніть свій номер.

Дізнатися номер модему через USSD

У програмі, яка йде разом з модемом від Мегафон та використовується для підключення до інтернету є можливість відправляти ussd-команди. Саме цією можливістю вам і доведеться скористатися для того, щоб дізнатися телефонний номер інтернет-модему.Просто наберіть та відправте команду 205 - у відповідь ви побачите на екрані комп'ютера потрібний номер телефону.

Переставте сім-карту в телефон

Ще один варіант, який вам допоможе у вирішенні цього питання, це переставити сімку у звичайний телефон Для цього відключіть модем Мегафон від комп'ютера, відкрийте його, вийміть сімку і вставте її у звичайний телефон. Тепер з цього телефону ви зможете надіслати вищенаведений USSD-запит.

Ще один варіант - після того як ви вставили SIM-карту в телефон надішліть прохання «Перезвони мені» на свій мобільний телефон із сим-картою Мегафон. У СМС, який прийшов на цей мобільний, буде видно ваш номер.