Як перевести гроші з Білайна на Мегафон

Anonim

Всі ми дуже часто користуємося грошовими переказами за допомогою банків або за допомогою інших платіжних систем. Баланс на рахунку телефону – це той самий аналог віртуальних грошей, які можна витратити лише послуги зв'язку. Найчастіше на сім-карті, якою ми вже не користуємося, залишаються гроші - і їх ніяк не зняти. Оператори стільникового зв'язку йдуть на зустріч своїм клієнтам та надають можливість переказу коштів між особовими рахунками різних операторів. Білайн також надає можливість виконання грошового переказу, у тому числі на номери Мегафон. Тут ми розповімо про всі нюанси цієї процедури.Якщо вас цікавить переказ грошей з Мегафона на телефон іншого оператора, читайте детально про це на нашому сайті.

Пам'ятайте, що у вас завжди є ще одна додаткова можливість вивести гроші на банківську картку.

Перевести гроші з Білайну на Мегафон через сайт

У Білайна є спеціальний сервіс, за допомогою якого ви можете оплачувати різні послуги прямо зі свого рахунку мобільного телефону (за аналогією з колишнім « Легким платежем» від МТС). За допомогою цього сервісу ви зможете перекинути гроші на мегафон. Для цього зайдіть у розділ «Оплата та фінанси - Оплата послуг», виберіть пункт «Мобільний зв'язок», клацніть на ярлику «Мегафон».

Тепер вам доведеться ввести дані у форму для перекладу:

  • Номер телефону одержувача - введіть 10 цифр телефону (без 8) Мегафон, на який ви хочете переказати гроші.
  • Номер вашого мобільного телефону - тут потрібно вказати номер Білайн (у такому ж форматі), з якого ви здійснюватимете переказ коштів.
  • Сума платежу – вкажіть суму, яку ви хочете переказати від 10 до 5000 рублів.
  • Введіть капчу (символи із зображення), виберіть галочку, що ви згодні з правилами і натисніть кнопку «Оплатити».
  • Після цього на номер вашого телефону Білайн надійде SMS-повідомлення з підтвердженням операції, після вашого підтвердження переклад буде здійснено.

Через кілька секунд на номер одержувача надійде SMS про поповнення рахунку. Аналогічне SMS надходить тоді, коли ми поповнюємо Мегафон банківською карткою.

Відправити переклад на Мегафон через SMS

Якщо у вас немає можливості перекинути гроші на Мегафон через сайт з використанням комп'ютера, скористайтеся його мобільною версією через смартфон або планшет. USSD-команди були відправлені оператором до архіву. Воно і на краще - при їх наборі дуже легко помилитися, а форми на сайті в цьому випадку надійніші.

Аналогічним способом ви зможете переказати гроші з Білайна на Теле2.

Комісія та обмеження перекладів

  • Білайн бере комісію за дану послугу, рівну 7, 95% + 10 рублів.
  • Мінімальна сума для переказу становить 10 рублів, а максимальна 5000 рублів.
  • В день ви можете здійснити не більше 10 платежів на загальну суму 15000 рублів.
  • Максимальна кількість переказів на тиждень не повинна перевищувати 20 загальною сумою 30000 рублів.
  • У місяць максимальна сума також залишається 30000 рублів, але кількість переказів обмежена 50.

Також, на сторінках нашого сайту ви можете дізнатися про те, як виконати переказ грошей з Білайна на МТС або активувати послугу «Обіцяний платіж» на Теле2.