Послуга «Вся Росія» Мегафон – як підключити або відключити тариф

Anonim

Всі ми давно знаємо і звикли до того, що спілкування по телефону та користування мобільними послугами під час перебування поза домашнім регіоном обходиться нам набагато дорожче за «домашнє» спілкування. І, для того, щоб заощадити, багато клієнтів стільникових операторів реєструють по кілька сім-карт різних операторів з більш вигідними умовами.

Мегафон пропонує для своїх абонентів у таких випадках скористатися опцією «Вся Росія» з комплексу послуг для розмов Скрізь як удома, яка допоможе вам заощадити на розмовах у роумінгу. Для початку ви повинні активувати цю опцію, після чого вам надаються пільгові умови користування мобільною мережею при знаходженні на території Російської Федерації, окрім Республіки Крим та ін.Севастополь (поза «домашнім» регіоном), тобто по суті, в роумінгу. «Вся Росія» доступна в тому числі і для корпоративних клієнтів Мегафон, за винятком тих, хто користується тарифним планом Мегафон «Навколо світу».

Після підключення послуги і після того, як ви залишили зону «домашнього» регіону, вона негайно починає свою дію і продовжується доти, доки ви не відключите її. До речі, якщо у роумінгу у вас виникла потреба зв'язатися з оператором Мегафон, ви можете це зробити абсолютно безкоштовно, не підключаючи послугу роумінгу.

Вартість послуги Мегафон «Вся Росія»

  • Повторне підключення опції вимагатиме від вас деяких витрат, а саме 30 рублей. Сума списується одноразово під час активації послуги. Первинне підключення безкоштовно.
  • За користування цією чудовою опцією оператор стягує зі своїх абонентів щоденну абонентську плату, яка становить всього 7 рублей.
  • Вартість вхідних дзвінків для вас не коштуватиме нічого, тому що становить 0 рублів.
  • Будь-який вихідний виклик на номер РФ коштує фіксовано 3 рубля за хвилину розмови, що цілком прийнятно.
  • СМС-повідомлення, як і дзвінки стоять 3 рубля за штуку.

Хочете ще більше економити на дзвінках та СМС у роумінгу? Тоді вас, напевно, зацікавить така незвичайна та цікава послуга Мегафон – «Мультифон» – спілкування через інтернет.

Як підключити «Вся Росія» на Мегафоні

Підключити цю послугу ви можете декількома способами, про які ми зараз розповімо:

  • Відправте СМС-повідомлення на номер 0500975. У тексті SMS не потрібно нічого писати, воно має бути порожнім.
  • Другий спосіб полягає у відправці USSD команди 5481.
  • Підключити опцію ви зможете, скориставшись офіційним сайтом Мегафон, знайшовши даний пакет у списку роумінг послуг подорожі Росією.

Активація послуги відбувається протягом 10-15 хвилин після надсилання вами запиту. Не забудьте про наявність «Особистого кабінету». Там ви зможете підключити опції для роумінгу та налаштувати перед поїздкою автоплатеж.

Як відключити Мегафон тариф «Вся Росія»

Якщо ви не потребуєте цієї послуги або просто закінчили свою подорож і вирішили відключити її, то скористайтеся будь-яким наведеним нижче способом:

  • Візьміть USSD-запит 5480
  • Або скористайтесь особистим кабінетом для керування послугами Мегафон.
  • Якщо ви не впевнені в тому, чи підключена у вас опція «Вся Росія», перевірте це, відправивши USSD команду на номер 105530

Як оплатити послугу в роумінгу

Мегафон надає кілька варіантів вирішення цієї задачі:

  • Перший і найзручніший спосіб оплати – це скористатися банківською картою, за допомогою неї ви зможете сплатити цей тариф як через банкомат, так і через онлайн-банк прямо з мобільного телефону.
  • Якщо вам цей спосіб не підходить, то ви можете попросити свого знайомого або родича заплатити за себе, для цього Мегафон має послуга «Заплати за мене» .

Ця інструкція повністю розкриває тему тарифу для роумінгу «Вся Росія» і не повинна залишити запитань. Якщо раптом вам щось незрозуміло, то ставте свої запитання в коментарях нижче, ми обов'язково відповімо на них. І заразом розповімо, як повернути помилковий платіж.