Як відключити безлімітний інтернет на Мегафоні

Anonim

Розвиток мобільного доступу до Інтернету йде семимильними кроками. Оператори готові запропонувати своїм абонентам недорогі тарифи та тарифні опції, що передбачають доступ до Інтернету за оптимальною ціною. Що стосується московської філії стільникового оператора Мегафон, то тут на вибір абонентів представлено сім опцій, розрахованих на різні аудиторії користувачів. Сюди вже включено певну кількість трафіку, яку можна витратити за день або за місяць.

Мегафон створив опції як для економних користувачів, так і для активних. Наприклад, опція Інтернет XL включає в себе цілих 30 Гб трафіку, чого вистачить практично для будь-яких цілей, починаючи від серфінгу і до перегляду онлайн-відео.Також передбачені послуги з подобового надання інтернет-трафіку.

Що робити, якщо доступ в Інтернет з телефону, смартфона, планшета або ПК більше не потрібен? Для цього підключені налаштування потрібно відключити, причому заздалегідь, до закінчення оплаченого періоду. Або якщо ви платите за інтернет помегабайтно, заблокувати інтернет на телефоні за допомогою зміни налаштувань. Інакше можливе утворення заборгованості. Як вимкнути Інтернет на Мегафоні, якщо на номер підключено одну з інтернет-послуг?

Як відключити інтернет XS на Мегафоні

Ця опція призначена для користувачів телефонів та смартфонів. Вона надає абонентам інтернет-трафік обсягом 70 Мб на добу. Абонентська плата списується щодобово, що дуже зручно. Однак за підключення ви заплатите одночасно 210 руб – це абонентська плата за перший місяць. З 2-го місяця кошти за цю послугу списуватимуться подобово.

Для того щоб відключити інтернет на Мегафоні з опцією Інтернет XS, необхідно набрати USSD-команду 23600 Після цього опція буде вимкнено, а списання абонентської плати припиниться. Також для відключення «Інтернет XS» ви можете надіслати SMS із текстом «стоп» на номер 05009121 або скористатися Особистим кабінетом Мегафон.

про те, як відключити «Інтернет XS» на Мегафоні ви можете прочитати на нашому сайті в окремій статті, присвяченій виключно даній опції.

Як відключити Internet S на Мегафоні

Тарифна опція Інтернет S призначена для більш активних користувачів. Нею можна користуватися як зі смартфона, так і планшета. Опція включає 3 ГБ інтернет-трафіку на місяць за максимальної швидкості доступу в інтернет. Списання абонентської плати відбувається у щомісячному режимі.При цьому способів відключення тут кілька

  • USSD-команда 23600 та клавіша виклику;
  • SMS з текстом «стоп» на номер 05009122;
  • Особистий кабінет Мегафон.

Детальнішу інформацію про тарифи та ціни на них у вашому регіоні ви можете дізнатися за єдиним безкоштовним номером Мегафон.

Як вимкнути інтернет M на Мегафоні

Ця опція оптимальна для тих, хто хоче насолоджуватися серфінгом, спілкуванням у соціальних мережах та прослуховуванням радіостанцій та музики в режимі онлайн. На місяць дається 16 ГБ трафіку на максимальній швидкості. Команд для відключення Інтернету тут декілька:

  • USSD-команда 23600 та клавіша виклику;
  • SMS із текстом «стоп» на номер 05009123;
  • Особистий кабінет Мегафон.

Як відключити інтернет L на Мегафоні

Тарифна опція Інтернет L стане в нагоді людям, які виходять в Інтернет з планшетів, ноутбуків або стаціонарних ПК. Тут дається 36 Гб трафіку на місяць, чого вистачить для більшості цілей, включаючи перегляд онлайн-відео та прослуховування онлайн радіостанцій. Для відключення доступу до опції Інтернет L передбачено кілька варіантів:

  • USSD-команда 23600 та клавіша виклику;
  • SMS із текстом «стоп» на номер 05009124;
  • Особистий кабінет Мегафон.

Як відключити інтернет XL на Мегафоні

Відмінна опція для найактивніших користувачів мобільного доступу до Інтернету від оператора Мегафон. Об'єм включеного трафіку тут не обмежений, швидкість – максимальна.Крім цього, SIM-карту з телефонним номером та підключеною до нього послугою можна встановити в роутер, забезпечуючи спільний доступ до Інтернету одразу для кількох користувачів. Щоб відключити «Інтернет XL» ви можете скористатися одним із наведених нижче способів:

  • Набрати USSD-команду 23600 та клавішу виклику;
  • Надіслати SMS з текстом «стоп» на номер 05009125;
  • Вимкнути послугу через Особистий кабінет Мегафон.