Довідкова служба Мегафон

Anonim

Залежність від надійної роботи телефонів і планшетів, робить нас особливо вимогливими до якості абонентського сервісу операторів стільникового зв'язку. Необхідність поспілкуватися з техпідтримкою виникає не так часто, але майже завжди це - питання термінове і важливе. Добре в цей момент мати вибір з кількох варіантів оперативного зв'язку зі швидкою абонентською допомогою.

Номер довідкової Мегафон

0500 або 8-800-550-0500

Сегодня ми розберемо всі способи зв'язатися з довідковою службою Мегафон – одного з лідерів російського телеком-ринку. Також, ви можете дізнатися про те, як зателефонувати оператору Мегафон з мобільного з інших операторів та з міського телефону.

Дзвінок до довідкової для абонентів Мегафон

Простий спосіб знайти телефон довідки Мегафон – заглянути в адресну книгу. Номер прописаний на кожній «зеленій» SIM-карті, тому абонентам не потрібно турбуватися про те, щоб його запам'ятати. Але й запам'ятати його, про всяк випадок, теж нескладно - всього чотири цифри - 0500 Дзвінок на телефон гарячої лінії Мегафон не тарифікуєтьсяі доступний за будь-якого, навіть мінусового, балансу.

Перш ніж вдасться поговорити з живим оператором, доведеться поспілкуватися з автовідповідачем та пройти фільтр голосового меню. Автовідповідач пропонує вирішити найчастіші проблеми абонента, наприклад, вислати налаштування мобільного інтернет-доступу, та розповісти про послуги та тарифи, не чекаючи «черги на прийом» до оператора.

На номер 0500 можна не лише зателефонувати, а й надіслати безкоштовне SMS із запитанням. Відповідь надійде у вигляді SMS. Цей функціонал доступний лише для абонентів Мегафона на території Росії.

З користувачами телефонів все зрозуміло, а що робити власникам планшетів? У них немає адресної книги із заповітним номером, а часто немає і телефонної клавіатури, щоб зателефонувати до довідкової або набрати SMS. Для таких клієнтів Мегафон має online-консультант у мобільному додатку «Мій Мегафон» Спілкування з оператором гарячої лінії відбувається в режимі інтернет-чату.

Якщо у вас виникла необхідність дізнатися про списання коштів зі свого рахунку, то вам не обов'язково дзвонити до довідкової служби. Інформацію про витрати грошей з вашого рахунку Мегафон ви легко можете отримати самостійно.

Дзвінок на гарячу лінію Мегафон з інших операторів

Бувають ситуації, коли консультація потрібна терміново, а телефону з «симкою» Мегафона під рукою не виявилося. Можна набрати номер сервісного центру Мегафон з іншого мобільного оператора або з міського телефону.Федеральний номер для зв'язку в цьому випадку -

8-800-550-0500

Дзвінок у довідку Мегафон з роумінгу

Нерідко питання зі зв'язком виникають під час подорожей за межами країни. Уточнити тарифи на зв'язок, підключити опції для економії на дзвінках у роумінгу - та чи мало приводів для звернення до довідкової. З-за кордону на короткий номер або на 8-800… – не додзвонишся. Потрібно набирати спеціальний номер техпідтримки абонентів Мегафон у роумінгу - +7 926 111 0500

Перед поїздкою обов'язково варто занести цей номер до адресної книги. Хороша новина: незалежно від тарифів на зв'язок у країні перебування довідка Мегафон у роумінгу для абонентів Мегафон буде безкоштовною. Але якщо раптом помилково ви наберете цей номер у Росії, то дзвінок тарифікуватиметься як мобільний виклик абоненту Московського регіону. Дзвінок із роумінгу з іншого оператора на цей номер буде платний!

Інші способи отримати консультацію

Мегафон першим з «великої трійки» не побоявся винести абонентський сервіс у соціальні мережі », «Живому журналі» та в «Facebook», а також у блозі на порталі Habrahabr.ru, є можливість безпосередньо поставити запитання співробітникам гарячої лінії, наприклад дізнатися залишок хвилин на МегаФоні.

Як показує практика, питання, поставлені публічно в соціальних мережах, вирішуються з усією можливою оперативністю. Ще один, не найпоширеніший спосіб зв'язку з Мегафоном - сервіс «Напишіть нам листа» на сторінці «Контакти» офіційного сайту. Відповідь прийде на вказану у зверненні електронну пошту.