Мегафон тариф «Все просто»

Anonim

Сегодня в операторів стільникового зв'язку спостерігається нова тенденція надання тарифів для своїх абонентів. Упор робиться на пакети послуг, які вже включено певну кількість хвилин, гігабайт трафіку і смс-повідомлень. Проте далеко не всім цікаві нові тарифні плани оператора, хтось просто витрачає менше грошей на розмови або не хоче платити щомісячну абонентську плату. Для таких абонентів і існує тариф «Все просто» від Мегафон.

Мегафон, тариф «Все просто», опис

Вже більше року як оператор мобільного зв'язку Мегафон представив своїм абонентам новий тариф «Все просто».З назви вже стає зрозуміло, що абонентам не доведеться проводити складні обчислення та рахувати, скільки для них коштуватимуть ті чи інші послуги. Мегафон зробив ставку на простоту тарифного плану, зробивши вартість розмов та смс-повідомлень за фіксованою ціною

З цим тарифом вам більше не доведеться економити на дзвінках на телефони інших стільникових операторів і рахувати їх вартість. Тарифікація в цьому тарифі здійснюється щохвилини, але якщо ви хочете, щоб розрахунки велися посекундно, то вам необхідно підключити додаткову опцію від Мегафон «Посекундна тарифікація».

Мегафон, тариф «Все просто», вартість

Як і передбачається з назви тарифу вартість його запам'ятати дійсно дуже нескладно:

  • Вартість всіх вихідних дзвінків на всі номери домашнього регіону становить 1,8 рубля за минуту. Причому ви можете дзвонити як всередині мережі, так і на номери інших стільникових операторів та міські номери.
  • Якщо ви вирішите зателефонувати на номер, що не знаходиться у вашому домашньому регіоні, але на території Росії, то вартість однієї хвилини розмови становитиме 5 рублей .
  • СМС-повідомлення на всі номери телефонів, що знаходяться в домашньому регіоні, коштуватимуть 2 рубля, а MMS - 7 рублів. Бажаєте відправити ММС на Мегафон безкоштовно? Читайте про це на нашому сайті.
  • Якщо ж ви вирішили відправити СМС-повідомлення до іншого регіону Росії на номери Мегафон, то вартість становитиме 3, 8 рубля, на інші телефонні номери – 3, 8 руб. Вартість відправки СМС на мобільні номери СНД, Абхазії, Грузії та Південної Осетії – 5 руб. MMS-повідомлення по Росії тарифікуються по 7 рублей, у країни СНД, Абхазію, Південну Осетію та Грузію - по 10 рублів, в інші країни - по 20 рублів.
  • Інтернет-трафік коштує 9, 9 рублів за 1 мегабайт. Оператор щогодини робить округлення трафіку до 150 кб.
  • Щомісячна абонентська плата на тарифі «Все просто» відсутня.

Також Мегафон має ще один цікавий тариф без абонентської плати, але з безкоштовними дзвінками всередині мережі Мегафон - «Переходь на НОЛЬ». З ним ви також можете ознайомитися на нашому сайті.

Як підключити тариф «Все просто» на Мегафоні

Для підключення цього тарифного плану ви можете скористатися кількома способами. Виберіть той, який буде для вас найзручнішим:

  • Перший та найзручніший варіант підключення тарифу - це скористатися ussd командою 1050041 Після того, як ви наберете її та натиснете клавішу дзвінка, оператору буде надіслано запит на перемикання тарифного плану. Після виконання запиту ваш старий тариф буде деактивовано, а новий підключено.
  • Другий спосіб перейти на тариф «Все просто» - це скористатися системою Сервіс-гід, пройшовши в розділ «Послуги та тариф» -> «Зміна тарифного плану», виберіть тариф «Все просто» та натисніть кнопку «замовити».

  • Через голосове меню за номером 0500941.
  • За допомогою відправки SMS-повідомлення з текстом «ТАК» (без лапок) на номер 0500941
  • Або ви можете пройти до найближчого офісу Мегафон та попросити консультанта допомогти підключити цей тариф. Не забудьте взяти з собою паспорт.

Важливо, що при підключенні тарифу «Все просто» на ваш номер автоматично підключиться додаткова послуга «Хто дзвонив+» Вас безкоштовна лише перші 14 днів її використання. Після закінчення 14 днів з моменту її підключення з вашого рахунку списуватимуться 1, 2 руб./добу. Якщо вам не потрібна дана послуга, краще відразу її відключити, набравши на своєму телефоні команду 581 та клавішу дзвінка.

Як відключити тариф «Все просто» на Мегафоні

Так як ви не можете просто відмовитися від тарифного плану, не підключивши інший, вам доведеться спочатку вибрати новий тариф, на який ви хотіли б перейти. Після того, як ви активуєте новий тарифний план, ваш старий тариф «Все просто» буде вимкнено. З пакетних тарифів рекомендуємо «Включайся! Пиши» – у ньому безкоштовні месенджери. Сподіваємося, що ця інформація була корисною для вас. Якщо вам щось незрозуміло, ви завжди можете поставити запитання у коментарях.