Як обміняти бали на СМС Мегафон

Anonim

Користуєтеся послугами стільникового оператора Мегафон і вже встигли нагромадити бонусні бали? Тоді зверніть увагу, що ви можете поміняти бонуси на безкоштовні SMS від Мегафону. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, ми докладно розповімо про те, як це зробити без зайвих турбот для вас.

Перевірка накопичених балів

Для початку вам потрібно, щоб у вас на бонусному балансі було достатньо балів для активації винагороди. Тому перед тим, як намагатися підключити SMS за бали Мегафон, перевірте їх наявність. Для цього вам слід скористатися одним із способів:

  • По-перше, якщо у вас є під рукою комп'ютер з інтернетом або смартфон, то ви можете скористатися «Особистий кабінет». Зайшовши до особистого кабінету, зверніть увагу на колонку зліва. Саме тут ви зможете побачити кількість накопичених вами бонусів.
  • Другий спосіб, який дозволить вам швидко дізнатися про баланс бонусів - відправка USSD команди 10551. У відповідь ви отримаєте повідомлення з цікавою для вас інформацією.
  • Ви можете скористатися СМС-сервісом, надіславши повідомлення з цифрою «0» на номер 5010. У відповідь вам прийде SMS з інформацією про бали.
  • Або просто зателефонуйте за безкоштовним номером 0510 і слідуйте підказкам автоінформатора.

Як отримати СМС за бали Мегафон

Для того, щоб активувати бонуси та перетворити їх на СМС, прочитайте інформацію нижче та скористайтеся одним із способів:

Звичайно, найзручніший спосіб реалізації цієї можливості при наявності інтернету у вас під рукою - це скористатися «Особистим Кабінетом» Мегафон, в якому ви можете легко вибрати пакет винагороди, що сподобався вам, і активувати його. Там же ви зможете активувати «Чорний список».

  • Але якщо з якоїсь причини ви не можете скористатися «Особистим кабінетом», то не впадайте у відчай, Мегафон передбачив таку можливість як підключення винагороди за допомогою SMS. Просто надішліть безкоштовне СМС на номер 5010 Текст повідомлення повинен містити код пакета винагороди, який ви можете знайти нижче в таблиці.
  • Ну і третій спосіб отримання СМС за бали - це зателефонувати за номером 0510 і слідувати підказкам

Після того, як ви отримаєте підтвердне повідомлення про те, що ваша заявка прийнята, потрібно почекати 15 хвилин для того, щоб скористатися безкоштовними SMS-повідомленнями.

СМС винагороди Мегафон

Тут представлені всі можливі смс-пакети, які можна активувати за бонусні бали. До того ж, у вас є інші варіанти, як витратити бали Мегафон, і про це ви можете прочитати на нашому сайті. У другій колонці ви побачите термін дії винагороди. Якщо в даний період всі СМС не будуть витрачені, то вони пропадуть.

Пакет винагороди Термін дії пакета Кількість необхідних бонусів SMS код
10 вихідних повідомлень 30 діб 25 111

Подаруйте винагороду другові

Мегафон передбачив можливість витратити бонусні бали на СМС іншому абоненту. Це може бути ваш друг чи родич, та й взагалі будь-яка людина, якій ви хочете зробити подарунок. Для того щоб зробити це відправте СМС-повідомлення виду на номер 5010. Якщо ви ще не накопичили достатньо балів для активації і тільки збираєтеся це зробити, то додайте інструкцію в закладки, вона обов'язково стане вам у нагоді надалі. Також зверніть увагу, що бонусні бали можна обміняти на інтернет-трафік.