Все про деталізацію дзвінків на Мегафоні

Anonim

Несподівано закінчилися гроші на рахунку? Потрібно дізнатися, куди дзвонили дитина та бабуся? Для всіх цих завдань існує послуга з друку деталізації дзвінків. Раніше вона пропонувалася виключно в офісах обслуговування, але сьогодні отримати детальну інформацію про всі виклики може кожен абонент, який скористався Особистим кабінетом Мегафон.

Нещодавно він став ще більш зрозумілим, ніж раніше, тому проблем із отриманням статистики не виникне. Для доступу до Особистого кабінету Мегафон (колишній Сервіс-гід) потрібно отримати пароль доступу. Про те, як підключити Сервіс-гід на Мегафоні, ми вже писали раніше.

Варто зазначити, що деталізація рахунку часто потрібна абонентам у ситуації, коли у них з рахунку списуються гроші і вони не знають за що. Таке списання грошей може бути наслідком підключених передплат на Мегафоні. Дізнатися про підключені передплати Мегафон і відключити їх ви можете пройшовши за цим посиланням.

Як зробити роздруківку дзвінків Мегафон

Роздрук дзвінків на МегаФоні можна зробити в офісі. Але офіси можуть розташовуватись у незручних для абонента місцях. Та й за отримання роздруківки, як правило, потрібно додатково платити.

Інша справа, коли роздруківку отримуєш удома, сидячи у зручному кріслі. Її можна вивести на екран або надрукувати на домашньому принтері. Для того, щоб отримати на МегаФоні деталізацію дзвінків, необхідно авторизуватися в Особистому кабінеті Якщо пароль для доступу відсутній, абоненту потрібно його отримати, набравши команду 10500 - пароль прийде в повідомленні у відповідь.

Вхід до Особистого кабінету Мегафон знаходиться за адресою https://lk.megafon.ru/login/. Тут потрібно ввести свій номер телефону та отриманий пароль. Зручно те, що свій номер можна вводити в будь-якому форматі – немає звичайної плутанини з «вісімкою», з федеральним та десятизначним форматом. Потрапивши до Особистого кабінету, необхідно відвідати пункт «Витрата, поповнення та деталізація» Тут два пункти:

  • Замовлення деталізації викликів;
  • Замовлення рахунку.

Тут ви можете безкоштовно замовити деталізацію витрат за останні півроку.

Замовляючи безкоштовну деталізацію дзвінків на МегаФоні, ми отримуємо можливість побачити всі дзвінки: як вхідні, так і вихідні. Тут же буде представлена ​​інформація про інші послуги та обсяг їх споживання. В останньому стовпці буде вказано суму витрат. Всі дані представлені в зрозумілому вигляді, тому розібратися в роздруківці зможе навіть дитина.

Якщо в заданому періоді були інтернет-сесії, то в роздруківці можна буде побачити обсяг прийнятих та відправлених даних, а також вартість наданих послуг. Деталізація рахунку на МегаФоні може бути отримана лише за останні півроку – абонент може вибрати будь-який необхідний період, аж до конкретного дня. Звіт надсилається на електронну пошту, адреса якої вказується в заявці, що створюється. Тут же вказується формат звіту – це можуть бути файли у форматі PDF, HTML та XLS.

Якщо потрібно якось структурувати отримані дані, замовляйте деталізацію у форматі Excel. Якщо потрібно просто роздрукувати отриманий звіт, замовляйте друк у PDF-файлі.

Як можна отримати деталізацію за більш ранній період? Це робиться шляхом подання відповідної заяви у найближчому офісі оператора Мегафон. Якщо достатньо даних за останні півроку, користуйтеся Особистим кабінетом.До речі, тут можна переглянути деталізацію поповнення рахунку – для цього потрібно скористатися розділом «Поповнення».

Як замовити деталізацію СМС на Мегафон

Деталізація СМС на Мегафоні – це міфічна штука. Взяти роздруківку текстів не вийде, оскільки ці дані (за запевненням фахівців служби підтримки) на серверах не зберігаються. Максимум, що можна отримати в офісі або в Особистому кабінеті, це роздрукування номерів, на які були відправлені SMS-повідомлення. Також у SMS-деталізації будуть вказані номери відправників вхідних SMS.

Якщо повідомлення були відправлені з сервісних номерів (літерних), то в роздруківці ми побачимо назву цього сервісу. Наприклад, повідомлення від оператора Мегафон надходять із літерного номера MegaFon. Тут же, у роздруківці, абоненти матимуть змогу побачити інформацію про повідомлення, пов'язані з контент-послугами. За допомогою цієї інформації можна зрозуміти, куди витікають гроші.

Як отримати повну деталізацію рахунку Мегафон

Повна деталізація рахунку – це і є та деталізація, яка була описана вище. У ній описана вся інформація про рух коштів по рахунку абонента, а також вказані всі номери телефону (вхідні/вихідні) та інтернет-сесії. Щоб отримати звітність за певний місяць, просто виберіть потрібний діапазон дат.