Як змінити тарифний план на Мегафоні

Anonim

Часи змінюються, і послуги зв'язку, які раніше нам здавалися актуальними, сьогодні нас не цікавлять. Так відбувається і з тарифами стільникових операторів: ще вчора ми підключали собі цей тариф і він нам здавався дуже зручним і недорогим, а вже сьогодні ми починаємо шукати інформацію про те, як поміняти тариф на Мегафоні.

Вирішили, що настав час перейти на інший тариф? Залишилося вирішити питання "Як це зробити?". Наш сайт запропонує вам вичерпну інформацію про всі способи зміни тарифного плану безкоштовно, всі вони представлені нижче і ви зможете вибрати для себе найзручніший та найактуальніший спосіб.

Як поміняти тариф на Мегафоні на телефоні

Якщо ви абонент мережі Мегафон і користуєтеся нею виключно для зв'язку за допомогою телефону та інтернет-серфінгу, то вам буде найзручніше змінити тарифний план прямо з самого апарату:

  • Якщо ви вже визначилися з тарифом і вам тільки залишилося перейти на нього, то найпростіший спосіб це зробити, скористатися Особистим кабінетом «Сервіс-гід» Мегафон. Для цього вам потрібно відвідати сайт lk.megafon.ru/login/ і зайти в розділ «Послуги та тариф» -> «Зміна тарифного плану». Після чого вибрати новий тариф та активувати його. Якщо ви користувач телефону з операційною системою Android або iOS, то для вас оператор випустив офіційний додаток «Особистий кабінет», який ви зможете скачати з GooglePlay або AppStore відповідно. Також рекомендуємо вам переглянути відео нижче, в ньому ви зможете наочно побачити процес зміни тарифу Мегафон.Якщо ви ще не вирішили, на який тарифний план ви збираєтеся перейти, саме час відвідати офіційний сайт megafon.ru, де перейшовши в розділ «Тарифи та опції» зможете побачити весь перелік доступних для вас тарифних планів з їх вартістю та командами для підключення. Виберіть новий тариф та знайдіть на сторінці з ним інструкцію з активації. Зазвичай це USSD-команди або надсилання безкоштовних повідомлень на певний номер. Після того як ви виконаєте одну з доступних дій, вам на телефон прийде повідомлення з повідомленням про активацію нового тарифу.

  • Ще один відмінний спосіб переходу на новий тариф - зателефонувати за безкоштовним номером 0500 і дочекатися відповіді оператора, або натиснути клавішу «0» та чекати на з'єднання з ним. Консультант вам допоможе у виборі нового тарифу та переключить вас на нього. Зверніть увагу, що для зміни послуг на своєму номері телефону оператор Мегафон вимагатиме від вас паспортних даних, тому заздалегідь приготуйте їх.Тут же можна поставити запитання щодо підписок від Мегафону та їх відключення.
  • Зайдіть в офіс Мегафон – якщо ваш шлях пролягає недалеко від центру обслуговування, то ви легко можете зайти в нього і попросити менеджера проконсультувати вас за тарифними планами, а після того, як оберіть, перейти на нього. Також як і з дзвінком за безкоштовним номером, вам обов'язково знадобиться паспорт, тому захопіть його.

Також щоб переконатися, що ви перейшли на новий тариф, дізнайтесь який тарифний план у вас на даний момент підключений.

Зміна тарифного плану оператора Мегафон найчастіше є платною послугою, тому уточнюйте на офіційному сайті компанії про вартість переходу на тариф, який ви обрали.

Як поміняти тариф на Мегафон-модемі

Якщо ви користувач Мегафон-модему і використовуєте послуги оператора для виходу в інтернет, то для вас найбільш зручний спосіб поміняти свій тариф через інтернет.Для цього зайдіть на Офіційний сайт мегафону, використовуючи інтернет-з'єднання через свій 3G модем, та пройдіть у розділ «Мобільний інтернет». Сайт Megafon сам автоматично визначить ваш регіон і відповідно зробить вибірку тарифів, доступних тільки для вас.

Тарифні плани для інтернету відрізняються від тарифів для телефонів тим, що оптимізовані лише під 3G та 4G модеми. З таких тарифів у вас не вдасться здійснювати дзвінки та приймати їх, зате ви отримаєте набагато більший обсяг трафіку за менші гроші, ніж телефонні тарифи. Після того як ви вибрали відповідний тарифний план, потрібно натиснути кнопку «Вибрати» навпроти нього і ви побачите вікно із запропонованими варіантами підключення:

  • Замовити з новим номером – цей варіант підійде вам, якщо ви ще не є абонентом Мегафон і тільки зібралися підключатися до його послуг.
  • Підключити на існуючий номер – а цей варіант якраз для тих абонентів, які хочуть змінити свій тариф у Мегафоні. Тут вам потрібно вибрати спосіб активації тарифного плану:
    • За допомогою USSD команди – цю команду ви можете набрати на своєму модемі і автоматично будете підключені до нового тарифу.
    • Або другий зручніший спосіб – це скористатися Особистим кабінетом Мегафон просто пройдіть за посиланням, яке ви побачите у вікні та у розділі «Зміна тарифу» активуйте новий тарифний план.
  • До того ж якщо ви можете скористатися способами зміни тарифу для телефону, які наведені вище: ви можете приїхати до офіс компанії абозателефонувати за безкоштовним номером і попросити консультанта допомогти вам.

Якщо ви ще не визначилися з вибором тарифного плану для інтернету, радимо прочитати наш огляд, в якому розглядаються безлімітні тарифи для Мегафон модему 3G та 4G.