Як дізнатися свій номер Мегафон на ipad

Anonim

У наш час практично не залишилося людей, які не користуються інтернетом. Це стосується і власників айпадів, адже планшет без інтернету практично марний пристрій. Коли поряд немає Wi-Fi-інтернету, власники ipad-ів для виходу в мережу використовують 3G-інтернет на планшеті.

Один із найпоширеніших операторів мобільного інтернету - це Мегафон. У користувачів айпадів часто виникає необхідність дізнатися на Мегафон свій номер телефону. Відбувається це зазвичай у зв'язку з тим, що на рахунок сім-картки потрібно покласти гроші для оплати інтернету, і, звичайно, для цього потрібно знати свій телефонний номер.Якщо власники звичайних стільникових телефонів, смартфонів або будь-яких інших гаджетів, в яких є можливість відправити ussd запит, можуть скористатися командою: 205, то власники планшетів Apple позбавлені цієї функції.

І як тоді бути? Як дізнатися номер телефону на ipad? На це питання ми вам і відповімо.

Як дізнатися свій номер телефону на айпад через сайт Мегафон

Це найпростіший і напевно найдоступніший спосіб для всіх абонентів Мегафон. Щоб дізнатися свій номер телефону на ipad зайдіть на сайт www.megafon.ru з тієї sim-карти, на якій хочете дізнатися номер На сайті мегафону - вгорі, в блоці праворуч – ви побачите свій номер телефону. Плюс цього способу в тому, що ви можете також дізнатися свій баланс на планшеті.

Як дізнатися свій номер телефону через меню ipad

У всій продукції Еппл є меню з налаштуваннями.Саме в них вам і потрібно зайти: Налаштування (Settings). Далі знаходимо у цьому меню такий підпункт як "Основні" ("General"). Тут ви вже побачите пункт "Про цей пристрій" ("About"), де буде вкладка "Номер для стільникових даних" ("Cellular data number"). Саме тут і знаходиться номер вашого телефону, вказаний він буде праворуч. Ось шлях, який вам потрібно відкрити, в один рядок: Налаштування (Settings) -> Основні (General) -> Про цей пристрій (About) -> Номер для стільникових даних (Cellular data number).

Дуже сподіваємося, що ця стаття допомогла вам дізнатися свій номер телефону Мегафон. Тепер ви зможете легко, де б ви не знаходилися, зробити оплату вашого інтернету на ipad.