Безлімітні інтернет тарифи Йота

Anonim

Новий мобільний оператор Yota розвивається так, як цього хотілося б більшості користувачів. Абонентам пропонуються гнучкі тарифи, у мережі працює система внесення пропозицій, а найголовнішою перевагою оператора є те, що він може запропонувати справді безлімітний доступ до інтернету, без обмежень за швидкістю надання трафіку. Давайте розглянемо, які інтернет-тарифи Йота працюють у мережі цього оператора. Тут ми поговоримо про питання підключення.

Інтернет-тарифи Yota для телефону

Розвиток технологій зв'язку призвело до того, що ми приділяємо все більшу увагу не голосовим викликам, а комунікацій через інтернет. Саме тому всі оператори, у тому числі Yota, піклуються про надання недорогих тарифів для доступу до мережі.

Тарифи на інтернет від Yota хороші тим, що вони пропонують нам майже повну відсутність лімітів по трафіку(крім тарифів для смартфонів). Більше того, якщо ми вийдемо в інтернет за допомогою модему, то ми можемо взагалі не платити за доступ до мережі – оператор надає бонусний безкоштовний доступ на швидкості до 64 кбіт/сек Правда, на такій швидкості нормальний серфінг неможливий, зате можна буде поспілкуватися через Viber, Skype, ICQ та інші месенджери. Якщо ми захочемо підключитися до мережі нового оператора, ми побачимо, що тарифів на інтернет від Yota не так вже й багато. Зате їх можна повністю налаштувати під себе, регулюючи параметри та набір послуг у профілі.

Тобто Yota реалізувала мрію багатьох людей – створення персонального тарифу. Втім, давайте розглянемо тарифи докладніше. Мобільний інтернет від Йота на смартфоні надається з 25 січня 2017 року з лімітами (безліміт для смартфона за 240 рублів канув у лету).Але є і плюс – ми отримуємо можливість безкоштовного використання трафіку в рамках деяких програм (з безлімітним мобільним інтернетом для месенджерів та соцмереж).

Так, безліміт від Йоти зник, але мобільний зв'язок не став менш вигідним. Сьогодні умови підключення в Москві та Московській області такі, що абоненти можуть самостійно налаштувати свій тарифний план – у мережі працює роздільний вибір пакетів хвилин та трафіку. Ось лише деякі варіанти пакетів Yota:

  • 200 хвилин по Росії та 2 Гб трафіку - 370 руб./30 днів;
  • 200 хвилин 10 Гб – 480 руб./30 днів;
  • 800 хвилин і 5 Гб – 700 руб./30 днів;
  • 5000 хвилин і 15 Гб – 2750 руб./30 дней.

Також доступні й альтернативні варіанти. У деяких регіонах діють нижчі розцінки – наприклад, мінімальний пакет можна купити за 290 рублів і навіть за 250 рублів.Швидкість інтернету для смартфона варіюється в широких межах – до 5-6 Мбіт/сек у зоні дії 3G та до 10-20 Мбіт/сек у зоні 4G.

Якщо основний пакет трафіку має на увазі певний ліміт, то для соціальних мереж та месенджерів доступна безлімітка. Кожен сервіс підключається окремо – соцмережі коштують 25 руб./30 днів, месенджери – 15 руб./30 днів. Окремо оплачується опція «Безлімітні повідомлення» - 50 руб./30 днів.

Тариф для планшетів

Якщо безлімітний інтернет для смартфона від Yota не працює, то для планшетів він залишився. Представлений він єдиним, але регульованим тарифом. Власне, крім доступу в мережу він нічого не включає - тут немає пакетів хвилин і SMS. Але на планшетах вони часто і не потрібні, мобільний зв'язок голосом тут дорогий (3, 9 руб./хв.). Натомість на тарифі для планшета можна оптимізувати витрати:

  • 50 рублів - безліміт на добу;
  • 590 рублів - безліміт на місяць;
  • 4500 рублів - безліміт на рік.

Таким чином, перед нами вигідний тариф для інтернету – можна качати на планшеті великі файли, дивитися HD-відео і насолоджуватися високошвидкісним серфінгом, не обтяжуючи себе стомливими підрахунками трафіку, що залишився. Разом з безлімітним інтернетом ми позбавляємо себе обмежень швидкості Йота і користуємося доступом в мережі на повну котушку.

Мінус тарифу – можливе зниження швидкості при високому навантаженні, є обмеження на завантаження торентів.

Тариф для модемів та роутерів

Тепер розглянемо тариф на інтернет від Yota для комп'ютераВам потрібно придбати модем, роутер або цілий інтернет -центр з роз'ємами під телефонію. Все це продається у офісах обслуговування Yota.Причому будь-який пристрій може бути безкоштовно доставлений додому або в офіс.

Що є тариф Yota (Ета) на модем чи роутер? Тут ми можемо вибрати період, на який будуть надані послуги – на 30 днів, на 2 години або на 24 години. Доступ до мережі на 2 години обійдеться нам у 50 рублів, після чого швидкість обмежиться до 64 кбіт/сек (безкоштовно, на будь-який термін). Але оплачені дві години надаються на максимальній швидкості (швидкість інтернету від Yota у мережах 4G може досягати кількох десятків мегабіт на секунду). Те саме стосується пакету на 24 години, вартість якого становить 150 рублів

Щодо доступу на 30 днів, то тут ми можемо відрегулювати швидкість доступу на свій розсуд:

  • Повна безлімітка за швидкістю – 1400 руб./міс;
  • 15 Мбіт – абонентська плата становитиме 1350 руб./мес;
  • 12 Мбіт – щомісячний платіж становитиме 1300 рублей;
  • За 10 Мбіт ми платитимемо по 1250 руб./міс;
  • Швидкість 9,2 Мбіт обійдеться нам в 1200 руб./міс;
  • Щомісячний платіж за 8, 5 Мбіт складе 1150 руб;
  • За швидкість доступу 7, 8 Мбіт нам доведеться платити 1100 руб./міс;
  • Абонентська плата за 7, 1 Мбіт складе 1050 руб. / міс;
  • інтернет на швидкості 6, 4 Мбіт обійдеться нам в 1000 руб./міс;
  • Знизивши швидкість до 5, 7 Мбіт, ми платитимемо по 950 руб./міс;
  • 5 Мбіт – наш щомісячний платіж становитиме 900 руб;
  • 4, 1 Мбіт – абоненська плата таку швидкість становить 850 крб./мес;
  • Скромні 3,1 Мбіт обійдеться абонентам в 800 руб./міс;
  • Якщо знизити швидкість до 2, 1 Мбіт, то абонентська плата становитиме 750 руб./міс;
  • За інтернет на швидкості 1, 7 Мбіт ми платитимемо 700 руб./міс;
  • 650 руб./міс. - Така абонентська плата за швидкість 1, 3 Мбіт;
  • Більше ніж скоромний 1 Мбіт обійдеться користувачам в 600 руб./міс;
  • За 550 руб./міс ми отримаємо швидкість 896 кбіт, що мало чим відрізняється від одного мегабіту;
  • Скинувши швидкість до 768 кбіт (вистачить для серфінгу), ми отримаємо абонентську плату в розмірі 500 руб./міс;
  • За швидкість 640 кбіт потрібно платити по 450 руб./міс;
  • За чесні півмегабіту доведеться платити по 400 руб./міс;
  • Щодо 64 кбіт, то за таку швидкість платити не потрібно – користуйтесь доступом в інтернет безкоштовно.

Налаштовуйте свій тариф як завгодно, змінюючи швидкість тоді, коли вам це зручно – всі перерахунки будуть здійснюватися мережею автоматично. Щоб дізнатися, як протестувати швидкість Йота, читайте детальний огляд на нашому сайті.

Як підключити інтернет Йота

Для того щоб підключити інтернет на Yota на телефоні та планшеті, потрібно замовити SIM-карту за допомогою програми для Android OS або iOS – SIM-картку буде доставлено за вказаною адресою. Крім того, ми можемо замовити SIM-картку за допомогою форми на сайті оператора або придбати її в офісі обслуговування. Чи потрібно підключити інтернет на комп'ютері? Тоді замовте відповідний пристрій – роутер, модем або інтернет-центр Як тільки він буде доставлений, ви зможете підключити його до комп'ютера та вийти в мережу.

Як відключити інтернет Yota

Для того щоб відключити інтернет від Yota, потрібно відв'язати пристрій у своєму профілі, натиснувши на посилання «Керування пристроєм». У разі потреби ми зможемо прив'язати пристрій назад і продовжити користуватися послугами зв'язку. Якщо є необхідність повністю відмовитися від послуг зв'язку і вивести гроші зі свого профілю, потрібно заповнити бланк заяви про розірвання договору і передати його в офіс обслуговування Yota.

Налаштування інтернету Йота на планшеті, телефоні та ПК

Оператор мобільного зв'язку та провайдер бездротового інтернету Yota зробив все можливе, щоб зробити доступ до послуг зв'язку максимально простим. Всі пристрої налаштовуються максимально легко і без будь-яких труднощів – це далі. Налаштування інтернету від Yota на Андроїд виконуються шляхом створення точки доступу з ім'ям YOTA та вказівкою APN – intermet.yota. Тип точки доступу залишаємо за замовчуванням, решту поля не заповнюємо – вони нам не потрібні. Але в 99% випадків смартфони та планшети на Android налаштовуються автоматично.

Те саме стосується пристроїв на iOS та Windows Phone – якщо автоматичні налаштування не встановлюються, прописуємо точку доступу вручну. Як тільки все буде готово, активуємо передачу даних, заходимо на будь-який сайт, чекаємо переадресації на сторінку реєстрації і створюємо там свій профіль Йота - завдяки підказкам ви впораєтеся з цим завданням без особливих зусиль.

Приблизно так само настроюється інтернет від Yota на комп'ютері– підключаємо модем, чекаємо поки він з'єднається з мережею, після чого заходимо на будь-який сайт , чекаємо переадресації на сторінку створення профілю та реєструємось. Після реєстрації поповнюємо рахунок та користуємося послугами - ціна на інтернет залежить від обраної швидкості.

Відгуки про інтернет від Yota

Абонентські відгуки про інтернет від Yota найсуперечливіші. З одного боку, одних людей радує солідна швидкість доступу, а з іншого боку – багато хто скаржиться на огидне покриття мережі. Крім цього, спостерігається чимало негативних відгуків про численні аварії на базових станціях оператора. Якщо ж абоненти знаходяться в зоні впевненого прийому, то жодних нарікань практично немає