Як перевірити баланс на планшеті або ipadі Мегафон

Anonim

Кожен власник планшета або айпада, що використовує інтернет мегафон, хоч раз і ставив питання про те, як перевірити баланс мегафон на планшеті або ipad. І коли немає потрібної інформації з цього питання під рукою, то ця, начебто невелика, проблемка перетворюється на величезне питання, що не вирішується. Дана інструкція допоможе вам дізнатися всі способи перевірки балансу в Мегафон на планшеті:

Як перевірити баланс Мегафон на ipad за допомогою USSD

Якщо ваш планшет підтримує функцію відправки USSD команд, то ви сміливо можете скористатися цим способом перевірки балансу.Для цього наберіть команду 100 і тут же ви побачите залишок коштів на вашому рахунку. Особливо цей спосіб дізнатися про баланс популярний для користувачів телефонів і смартфонів.

Плюс цього способу в тому, що вам не потрібно відвідувати спеціальні сайти або реєструватися в особистому кабінеті, все, що від вас потрібно це набрати кілька символів. Але, на жаль, далеко не всі планшети підтримують передачу USSD команд, а айпад підтримує USSD тільки за наявності джейлбрейка. Якщо ваш пристрій не підтримує USSD, то скористайтеся нижченаведеними способами.

Як перевірити баланс на планшеті через SMS

Багато користувачів послуг зв'язку мегафон воліють дізнаватися баланс за допомогою відправки СМС. Для того, щоб дізнатися баланс, надішліть SMS-повідомлення з довільним змістом (або порожнє) на номер 000100 У відповідь вам прийде смс з інформацією про суму, що залишилася на рахунку .

Мінус у цього способу такий самий як і у попереднього: далеко не всі планшети підтримують функцію нормальної відправки SMS. Якщо у вас планшет не вміє надсилати SMS-повідомлення, тоді дивіться нижче.

Куди подзвонити, щоб дізнатися баланс на планшеті

Ще один із найпоширеніших способів отримання інформації про стан свого телефонного рахунку - це зателефонувати на номер 0501 Дзвінок, звичайно, для вас буде безкоштовним, тому не хвилюйтеся на рахунок своїх грошей. Коли ви додзвонитеся на цей короткий номер, автоматична система скаже суму, що залишилася на вашому рахунку.

Як і в обох перерахованих вище способах, недолік даного методу, в тому, що не з усіх планшетних комп'ютерів можна здійснити голосовий виклик.

Дізнатися баланс на айпаді через сайт мегафону

Що б скористатися цим нескладним способом вам достатньо, використовуючи інтернет-мегафон, зайти на сайт www.megafon.ru Вгорі сайту, у самій шапці, ви зможете побачити блок, в якому відображатиметься ваша інформація: це номер телефону та доступний баланс.

Мінус даного способу в тому, що потрібно, обов'язково, використовувати інтернет мегафону, а точніше на сайт потрібно зайти за допомогою тієї симкарти, на якій ви хочете дізнатися про баланс.

Перевірити баланс на ipad через Особистий кабінет

Ще один із способів перевірки поточного балансу Мегафон - за допомогою особистого кабінету Для перевірки балансу це можна зробити від будь-якого іншого провайдера. Все що вам потрібно - це зареєструватися в особистому кабінеті мегафон і, в будь-який зручний для вас момент, зайти, щоб перевірити залишок грошей на рахунку.

Ще один позитивний момент - тут же ви зможете дізнатися свій номер телефону ipad, на якому перевіряєте баланс.