Тариф Мегафон-Онлайн

Anonim

Серед численних розмовних тарифних планів від оператора Мегафон присутні і спеціалізовані тарифи. Їх типовим прикладом є тарифний план "Мегафон-Онлайн". Він надзвичайно простий та передбачає гранично прозору тарифікацію трафіку. Отже, що це тариф і що може дати абонентам?

Опис тарифу Мегафон-Онлайн

У першу чергу потрібно розібратися з однією важливою особливістю тарифу «Мегафон-Онлайн» – він орієнтований на абонентів, які потребують виходу в Інтернет при невеликій витраті трафікуТобто, SIM-карту з цим тарифом можна встановити у смартфон, роутер, модем, навігатор або GPS-трекер.І кожен із цих пристроїв зможе вийти в Інтернет.

Цікавий той факт, що тариф не передбачає ніякої абонентської плати, а тарифікація здійснюється на помегабайтній основі. Навіщо потрібний такий архаїзм за наявності майже безлімітних тарифів? Справа в тому, що тариф «Мегафон-Онлайн» є базовим тарифом для підключення додаткових інтернет-послуг. І це передбачається навіть інформаційним листом, опублікованим на сайті Мегафона. Для того, щоб відмовитися від помегабайтної тарифікації, потрібно підключити одну з інтернет-опцій Мегафон:

  • Інтернет S – 3 Гб трафіку на місяць;
  • Інтернет M – 8 Гб вдень та 8 Гб вночі;
  • Інтернет L – 18 Гб вдень та 18 Гб вночі;
  • Інтернет XL – 30 Гб вдень та повний безліміт вночі;
  • Інтернет XXL - 100 Гб вдень та нічний безліміт.

Вартість опцій варіюється від 350 до 1390 рублів на місяць.

Вартість тарифу Мегафон-Онлайн

На тарифному плані «Мегафон Онлайн» відключено послуги голосового зв'язку, умови тарифікації з офіційних джерел прибрані. Вся справа в тому, що ця пропозиція орієнтована саме на інтернет. Навіть коли голосові послуги були доступні телефонувати з тарифу «Мегафон-Онлайн» було дуже і дуже невигідно.

Якщо вам необхідний тариф з дешевими цінами на дзвінки та інтернетом, розгляньте інші варіанти, наприклад, тариф Мегафон «Переходь на нуль». На цьому тарифі всі дзвінки усередині мережі безкоштовні. Інші подробиці дізнаєтеся на нашому сайті за посиланням.

Що стосується вартості трафіку, то 1 Мб прийнятих / відправлених даних обійдеться в 2, 50 руб, а в віддалених регіонах - 9, 9 руб. Через це тариф, у його базовому варіанті, вигідний тільки для пристроїв, які споживають мінімальну кількість трафіку – це старі телефони, навігатори, GPS-трекери, GPS-брелоки та інше обладнання.А для того, щоб зробити розцінки на доступ у мережу вигіднішими, слід скористатися однією з перерахованих вище опцій.

Про інтервали тарифікації трафіку слід поговорити окремо. Перша інтернет-сесія в поточному календарному місяці округляється до 1024 Кб у велику сторону, причому округлення проводиться після обриву або коректного завершення цієї сесії. Після завершення першої сесії округлення проводитиметься до 250 Кб щогодини (у більшу сторону).

Як перейти на тариф Мегафон-Онлайн

Для того щоб перейти на тарифний план Мегафон-Онлайн, необхідно надіслати USSD-команду 5101 або скористатися Особистим кабінетом Мегафон . Переключення здійснюється безкоштовно, але якщо протягом останніх 30 днів вже відбувалася зміна тарифу, то вартість переходу складе 150 рублів.

Відгуки про тариф

Відгуків про тарифний план «Мегафон-Онлайн» дуже мало, оскільки сам тариф не є нічого примітного. Але при використанні додаткових опцій він забезпечує недорогий та стабільний доступ до Інтернету. Головне грамотно розпланувати витрати включених пакетів трафіку. У чистому вигляді тариф практично не використовується