Опція «Відпустка-Онлайн» Мегафон

Anonim

Доступ до мобільного інтернету у оператора Мегафон дешевий тільки в домашній зоні. Якщо ж виїхати у внутрішньомережевий роумінг, то на деяких тарифах стандартні розцінки стають дорожчими. Що стосується міжнародного роумінгу, то з ним можна просто збанкрутувати - вартість одного мегабайта коливається від 110 до 630 руб. за 1 Мб прийнятих/надісланих даних. Найвигідніше виходити в інтернет через точки доступу Wi-Fi, але це не завжди можливо – абонентам залишається розраховувати лише на дорогий мобільний інтернет.

Отпуск-Онлайн від Мегафону – це ідеальне рішення для тих, хто збирається скористатися мобільним інтернетом у міжнародному роумінгу МегаФонОпція працює на найпопулярніших напрямках та надає абонентам більш ніж вигідні розцінки на зв'язок. В рамках даного огляду ми постараємося розкрити максимум інформації про цю опцію.

Опис опції

Опція «Відпустка-Онлайн» орієнтована на абонентів, що подорожують популярними країнами. До них входять Туреччина, Вірменія, Ізраїль, Єгипет, Естонія, ПАР, ОАЕ, Греція, Великобританія, Португалія, Італія, Ліхтенштейн, Швейцарія, Фінляндія, Хорватія, Білорусь, Австрія, Ірландія, Румунія, Франція, Чехія, Литва, Латвія, Іспанія, Німеччина та Україна. Вартість трафіку на вказаних напрямках дуже висока, і лише одна перевірка пошти через web-інтерфейс може призвести до руйнування. Якихось 2 мегабайти, які не тарифікуються в домашній мережі в рамках пакетних опцій, обійдуться в Європі майже в 900 рублів - це дуже багато.

У Мегафону присутні і пакетні пропозиції щодо міжнародного інтернет-роумінгу, але багатьом абонентам вони можуть здатися невигідними.Деякі віддають перевагу більш економічній помегабайтній тарифікації, особливо вигідній на звичайних телефонах із встановленим браузером Opera Mini, що стискає та економить трафік. Які умови обслуговування пропонує опція «Відпустка-Онлайн»?

Підключивши дану опцію, абоненти зможуть розраховувати на вартість трафіку в розмірі 15 руб./Мб Це досить вигідно для міжнародного роумінгу, оскільки меншу вартість просто не знайти. Плата за підключення опції складає всього 30 рублів, абонентська плата відсутня. Перед її підключенням необхідно переконатися в наявності підключеного міжнародного роумінгу Мегафон. Також слід подбати про поповнення свого рахунку, щоб можна було спокійно користуватися послугами доступу до Інтернету.

Як підключити Відпустку-Онлайн на Мегафон

Для того щоб підключити «Відпустку-Онлайн» від Мегафона, необхідно скористатися USSD-командою 1050060 або надіслати будь-яке SMS за номером 0500960.Крім того, для підключення послуги можна використовувати Особистий кабінет Мегафон. Активація налаштування проводиться протягом 10-15 хвилин. Підключати опцію найкраще до виїзду за кордон, оскільки її дія починається із затримкою, яка дорівнює кількості часових поясів від Москви до місця призначення. С

рок дії опції «Відпустка-Онлайн» складає всього 30 днів, після чого її потрібно буде підключити ще раз (якщо є така необхідність). У разі виникнення будь-яких проблем з доступом до Інтернету в міжнародному роумінгу, звертайтесь до довідкової служби за номером +7-926-111-05-00. Цей телефон доступний з будь-якої точки світу – дзвінки не тарифікуються.

Як вимкнути опцію Відпустка-Онлайн

Для того щоб відключити опцію «Відпустка-Онлайн» від Мегафона, необхідно відправити USSD-команду 1050060 або скористатися допомогою Особистий кабінет. Після повернення додому опцію можна не відключати – вона відключиться автоматично, через 30 днівпісля її підключення.