Інтернет за кордоном від Мегафон у роумінгу

Anonim

Вартість інтернет-трафіку в міжнародному роумінгу досить висока, щоб відбити бажання сидіти в інтернеті. Найвигідніше користуватися в поїздках точками доступу Wi-Fi, які часто працюють у готелях, ресторанах та інших громадських місцях. Тут доступ до мережі найчастіше здійснюється абсолютно безкоштовно.

Але що робити, якщо доступ в інтернет потрібен у будь-якій точці світу, без прив'язки до хот-спотів Wi-Fi? Якщо ви абонент абонента Мегафон і хочете отримати порівняно недорогий інтернет Мегафон в міжнародному роумінгу, то спеціально для вас створена опція «Інтернет за кордоном».В рамках даного огляду ми детально розберемо особливості цієї опції та поговоримо про вартість послуг.

Опис опції

Опція «Інтернет за кордоном» від Мегафону є пакетною опцією, яка надає абонентам пакети інтернет-трафіку на більш вигідних умовах, порівняно зі стандартними розцінками. Нагадаємо, що вартість 1 Мб прийнятих/надісланих даних без підключених опцій коштує від 490 до 630 руб. – тарифи на інтернет від Мегафону за кордоном дуже високі. Отже, в рамках опції Інтернет за кордоном абонентам надаються 10 або 30 Мб інтернет-трафіку. Об'єм пакета можна вибрати самостійно. Вартість пакетів така:

  • У тарифній зоні Україна - 49 руб. за 10 Мб та 129 руб. за 30 Мб;
  • У тарифній зоні Європа - 129 руб. за 10 Мб та 329 руб. за 30 Мб;
  • У тарифній зоні СНД та популярні країни – 329 руб. за 10 Мб та 829 руб. за 30 Мб;
  • У тарифній зоні інших країн - 1990 руб. за 10 Мб та 4990 руб. за 30 Мб.
Найбільше не пощастило тим, хто вирішив вирушити в тарифну зону інших країн – пакети трафіку тут вкрай дорогі. Пакети трафіку надаються щодня і доступні протягом 24-х годин. За вичерпанням пакетів, доступ в інтернет буде заблокований. До речі, якщо ви переїдете протягом поточної доби з однієї зони в іншу, наприклад, із Франції до Азербайджану, то кожна сесія в межах окремих зон буде тарифікована за своїми розцінками. Тобто, з рахунку спишуться 129 руб./10 Мб при відкритті сесії у Франції та 329 руб./10 Мб при відкритті сесії в Азербайджані (всього 2 сесії за одну добу).

Опція «Інтернет за кордоном» від Мегафону підключається абсолютно безкоштовно. Списання коштів за використання пакетів провадиться за фактом доступу в інтернет Тобто, якщо ми активуємо передачу даних, то мережа відразу здійснить списання абонентської плати за обраний вами пакет.Які країни входять до складу тих чи інших тарифних зон? Інформацію з цього питання слід уточнити на офіційному сайті Мегафону або у довідковій службі оператора за номером 0500 (при знаходженні в домашній мережі).

Зазначимо, що до популярних країн та СНД належать такі країни, як Японія, Таїланд, Абхазія, Грузія, Китай, Корея, США, ОАЕ, Гонконг, В'єтнам, Туркменістан, Азербайджан, Узбекистан, Киргизія, Пуерто -Ріко, Ізраїль, Єгипет, Японія та Віргінські острови. Що стосується Південної Осетії, то вона входить до європейської зони.

Як підключити «Інтернет за кордоном» від Мегафон

Шановні читачі, дана опція відправлена ​​в архів, тому підключити її ви не зможете - скористайтеся альтернативними, вигіднішими пропозиціями.

Як перевірити трафік «Інтернету за кордоном» від Мегафон

Користуючись пакетними пропозиціями, дуже важливо знати про те, скільки ще трафіку залишилося у вибраному пакеті.При використанні опції «Інтернет за кордоном» від оператора Мегафон слід перевіряти залишок трафіку USSD-командою 1364 або шляхом відправки SMS зі словом «залишок» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 0500993.

Способи оплати в роумінгу

Для оплати інтернет-роумінгу від Мегафону за кордоном, слід використовувати такий універсальний інструмент, як банківська картка. Ви зможете платити безпосередньо з банківської картки або налаштувати автоплатеж. Крім того, у міжнародному роумінгу вам будуть доступні такі послуги, як Кредит довіри, «Заплати за мене» та «Обіцяний платіж».

Як відключити опцію «Інтернет за кордоном»

Опція «Інтернет за кордоном» працює лише при знаходженні абонента в міжнародному роумінгу. Але якщо ви все-таки хочете її відключити, надішліть безкоштовне SMS зі словом «стоп» (без лапок) на сервісний номер 0500993 або скористайтесь USSD-командою 136 0 .