Опція Мегафон «Навколо світу»

Anonim

Висока вартість дзвінків при знаходженні в міжнародному роумінгу вже нікого не дивує – якщо захочеш залишатися на зв'язку, то платитимеш. Але витрати на зв'язок легко піддаються оптимізації, якщо звернути увагу на опції, що пропонуються операторами. Наприклад, у Мегафона є опція «Навколо світу», що істотно знижує ціни на дзвінки та SMS у всіх напрямках. Про цю опцію і йтиметься в нашому огляді.

Опис опції «Навколо світу»

Опція «Навколо світу» від Мегафона порадує нас відмінними цінами на дзвінки та SMS. Вона передбачає списання невеликої щоденної абонентської платы, замість чого розцінки зв'язок знижуються до гранично низьких значень.Примітний і той факт, що опція діє по всьому світу, а не тільки в популярних країнах. Знижки надаються як на вхідні, так і на вихідні дзвінки. Знижується і вартість SMS.

Щодо інтернет-трафіку, то його вартість залишається незмінною. Але умови надання опції не виключають підключення додаткових опцій, що знижують вартість інтернету за кордоном. Тому ми завжди можемо повністю оптимізувати всі витрати, в тому числі і на передачу даних.

Слід пам'ятати, що опція «Навколо світу» та тариф «Навколо світу» (архівний) від Мегафона – це різні речі. Опція орієнтована на абонентів практично будь-яких тарифних планів, дозволяючи оптимізувати витрати лише тоді, коли абонент перебуває в поїздках. Тобто ми отримуємо дешеві місцеві дзвінки за своїм тарифом та недорогий зв'язок у міжнародному роумінгу (тимчасово підключивши опцію). Що стосується тарифу, то він є самостійною пропозицією, яка передбачає вигідні ціни в роумінгу та зовсім невигідні розцінки на дзвінки в домашній мережі.

До речі, відгуки про тариф «Навколо світу» від Мегафона свідчать про те, що це не менш вигідна пропозиція – але змінювати через одну поїздку тарифний план не так уже й вигідно. Тому найпростіше користуватися опцією.

Вартість роумінгу з опцією

Опція «Навколо світу» надається з абонентською платою, розмір якої становить 9 руб./сутки. Плата за підключення (кожне) становитиме 15 рублів. Тепер розглянемо вартість дзвінків у міжнародному роумінгу:

  • В поїздках по Абхазії, Південній Осетії, Європі, Туреччині та країнах СНД (і по деяких інших країнах) – вхідні та вихідні до Росії та по країні перебування по 13 руб./хв, вихідні SMS – 11 рублів;
  • У поїздках по Японії, Таїланду, Південній Кореї, ОАЕ, США, Єгипту, Ізраїлю, В'єтнаму, Гонконгу та Пуерто-Ріко – вхідні та вихідні виклики в Росію та по країні перебування по 19 руб./хв. , вихідні SMS - 14 руб.;
  • У поїздках по Китаю та іншим країнам світу – вхідні та вихідні виклики до Росії та країни перебування – 43 руб./хв, вихідні SMS – 14 руб.

Найвигідніші розцінки – за найпопулярнішими напрямками.

Як підключити опцію «Навколо світу» Мегафон

Для підключення опції «Навколо світу» від Мегафон необхідно набрати USSD-команду 105708 або відправити SMS з довільним текстом ( можна порожнє) на номер 000105708. Крім того, кожен абонент може скористатися зручним особистим кабінетом.

Вимкнути опцію «Навколо світу» Мегафон

Якщо ви повернулися з поїздки, то опцію «Навколо світу» від Мегафона слід відключити. Для цього необхідно набрати USSD-команду 1057080 або надіслати SMS зі словом «STOP» (без лапок) на сервісний номер 000105708.

Відгуки користувачів

Відгуки про опцію «Навколо світу» від Мегафон свідчать про те, що тарифи на зв'язок у ній дійсно продумані до дрібниць і дуже вигідні А ось послуга «Зворотний дзвінок», що знижує вартість вихідних дзвінків у рамках цієї опції, часто збоїть – більшість негативу пов'язана саме з цим пунктом. В іншому абоненти цілком задоволені.