Голосова пошта Мегафон

Anonim

Для чого потрібен секретар звичайній людині? Хоча б для того, щоб він міг приймати телефонні дзвінки, коли ми не маємо нагоди підійти до телефону. Саме таким секретарем є Голосова пошта від Мегафона. Фактично, це справжнісінький автовідповідач, за допомогою якого ми завжди можемо залишатися на зв'язку і не втратити важливу інформацію від інших абонентів.

Голосова пошта працює в автоматичному режимі та вмикається тоді, коли наш телефон знаходиться поза зоною дії мережі або лежить у вимкненому стані. У цей час всі абоненти, що телефонують, зможуть залишити нам голосове повідомлення. Про це ми поговоримо більш детально.

Опис послуги «Голосова пошта»

Як уже говорилося, «Голосова пошта» від Мегафона – це автовідповідач, який вміє спрацьовувати за трьох умов:

  • Телефон вимкнений;
  • Телефон знаходиться поза зоною дії стільникової мережі;
  • Номер занят.

Як тільки спрацює одна з умов, відбудеться автоматична переадресація на Голосову пошту Мегафона. За замовчуванням встановлюється тип переадресації за кодом 62 – це відсутність відповіді під час перебування поза мережею (або телефон вимкнено). При необхідності, ми можемо активувати й інші умови:

  • Безумовна переадресація (код 21) – на голосову пошту буде переадресовано всі вхідні дзвінки (при цьому телефон може залишатися у включеному стані);
  • Відсутність відповіді (код 61) – якщо ми не піднімемо слухавку протягом 30 сек, всі дзвінки будуть переадресовані на Голосову пошту;
  • Зайнятість (код 67) – якщо номер буде зайнятий, відбудеться переадресація на Голосову пошту.

Установка переадресації на Голосову пошту може бути здійснена через меню телефону, або за допомогою USSD-команди код+79262000224.

Що станеться, коли на наш номер надійде вхідний дзвінок? При спрацюванні однієї з умов відбудеться автоматична переадресація дзвінка на номер Голосової пошти. Після прослуховування привітання абонент зможе залишити голосове повідомлення.

Що далі? Далі на наш номер надійде SMS-повідомлення про те, що голосова скринька має непрочитані повідомлення. При необхідності всі повідомлення можуть бути доставлені на інший номер шляхом здійснення автоматичного дзвінка або за допомогою MMS, на адресу електронної пошти, на свій номер за допомогою MMS (при цьому всі інші види повідомлень відключаються).

Прослухати Голосову пошту Мегафону ми можемо і через інтернет, завітавши на сайт послуги http://megafon.ru/ - тут же налаштовуються додаткові параметри голосової поштової скриньки, налаштовується вітання. Також на сайті записується усний підпис, що підміняє собою номер абонента, що телефонує.

Номер голосової пошти Мегафон

Як перевірити Голосову пошту на Мегафоні? Для цього потрібно зателефонувати на сервісний номер послуги 222. Телефонуйте з роумінгу? Тоді набирайте номер +7-926-200-02-22. Якщо потрібно додзвонитися на Голосову пошту з міського телефону, слід зателефонувати за номером 8-495-502-52-22. За допомогою дзвінків за вказаними номерами ми зможемо і керувати своєю голосовою скринькою – видаляти повідомлення та поміщати їх до архіву, записувати підписи та персональні вітання. Найбільша кількість налаштувань доступна на сайті послуги. Ще один спосіб налаштування – за допомогою USSD-команди 105602.

Як підключити голосову пошту на Мегафоні

Ця послуга недоступна. Скористайтеся альтернативною послугою «Хто телефонував+».

Як вимкнути голосову пошту Мегафон

Для того щоб відключити Голосову пошту від Мегафону, скористайтесь USSD-командою 8450 або відвідайте Особистий кабінет – це дуже зручний та наочний інструмент для роботи з послугами та тарифами.

Вартість голосової пошти

Підключення послуги Голосова пошта здійснюється безкоштовно. Використання голосової скриньки не тарифікується, абонентська плата складає всього 1, 7 руб./День. Дзвінки на номер 222 абсолютно безкоштовні.

Щодо роумінгу, то там діють стандартні роумінгові розцінки. При знаходженні у внутрішньомережевому або міжнародному роумінгу рекомендується відключити всі умовні переадресації, оскільки це може призвести до подвійної тарифікації – за вхідний та вихідний дзвінки одночасно.