Сім карта Yota

Anonim

SIM-карти звичних нам операторів зв'язку, таких як МТС, Білайн, Мегафон і Теле2 можна придбати будь-де, починаючи від салонів зв'язку і закінчуючи переходами метро. Тобто отримання стартового пакету не є особливою проблемою. Де придбати СІМ-карту Yota? Щодо цього оператора, то в цьому випадку кількість точок продажу обмежена. Тому ми вирішили розглянути це питання більш детально.

Які СІМ-карти Йота існують

Популярні оператори стільникового зв'язку Росії продають SIM-карти, які розраховані на роботу в будь-яких пристроях - тут мається на увазі той факт, що тарифікація послуг проводитиметься в різних пристроях однаково, без будь-яких відмінностей.Наприклад, якщо переставити SIM-карту МТС із модему в смартфон, то нічого не зміниться – ми зможемо користуватися мобільним інтернетом у смартфоні точно на таких же умовах, як і в модемі.

Що стосується нового оператора стільникового зв'язку Yota, то тут все не як у людей. Оператор продає три типи SIM-карток:

  • Для смартфонів;
  • Для планшетів;
  • Для модемів.

Всі SIM-картки Yota для смартфонів орієнтовані на використання у смартфонах. Якщо ми переставимо SIM-карту з телефону в інший пристрій, то працювати вона не буде - ось таке цікаве обмеження Йота. І це цілком зрозуміло, адже інтернет для смартфонів коштує дешевше, ніж для модемів, тому оператор відтяв ймовірні спроби обходу своєї системи тарифікації. До речі, ідентифікація пристроїв здійснюється за їх IMEI. SIM-картки для смартфонів не працюють у модемах та планшетних ПК

Що стосується SIM-карт для планшетів, то вони працюють тільки в планшетах. Тут абонентам надається порівняно недорогий доступ до Інтернету від Yota. Голосові дзвінки та відправка SMS коштують на тарифі для планшетів досить дорого.

Купуючи SIM-карту Yota для модему (а точніше, модем з SIM-картою), ми отримуємо у своє розпорядження унікальний тариф з гнучкою регульованою швидкістю – від 64 кбіт/сек до повного безліміту. До речі, 64 кбіт/сек надаються абсолютно безкоштовно, але перевстановити SIM-карту з модему в телефон або планшет не вийде - халявного інтернету на цих пристроях нам не бачити. Таким чином, ми спостерігаємо чіткий поділ типів SIM-карток під різні пристрої. Що стосується форматів, то оператор використовує micro-SIM і nano-SIM Тому проблем із сумісністю із сучасними смартфонами не буде.

Де можна купити СІМ-карту Yota

Купити SIM-карту Yota можна у всіх офісах обслуговування абонентів цього оператора планшетних ПК та модемів. Також в офісах реалізується і абонентське обладнання – це модеми Йота будь-яких модифікацій та роутери, призначені для організації невеликих локальних мереж з доступом до інтернету.

Крім офісів обслуговування, купити SIM-карту Yota можна в офісах партнерів. Найбільшими партнерами Yota є мережі салонів зв'язку «Зв'язковий» та «Євросєть» Замовити СІМ-карту Yota можна і на офіційному сайті оператора Для цього потрібно обрати тип пристрою, підібрати параметри тарифного плану, вказати контактний номер телефону та місто доставки.

Для замовлення SIM-карти Yota ми можемо використовувати мобільний додаток – тут також вказуються адреса доставки та контактний телефон. Замовляючи SIM-карту через сайт або програму, ми отримаємо її кур'єрською доставкою прямо додому або в офіс.

Скільки коштує сімка Yota

Всі SIM-карти Yota коштують 300 рублів. І вся ця сума відправляється на рахунок як оплата за послуги зв'язку. Купуючи SIM-карту в салонах обслуговування Yota, ми можемо відразу внести додаткові кошти в довільній сумі.