Як активувати цю карту Yota на телефоні

Anonim

SIM-картки від нового мобільного оператора Yota замовляються через спеціальний додаток або купуються в офісах обслуговування. Більш детальну інформацію про це ви можете дізнатись з нашої статті Де і як купити сімку Йота. На обох етапах абонент повинен внести авансовий платіж, після чого він зможе розпочати встановлення SIM-картки та її активацію. Як активувати SIM-картку Yota на телефоні або іншому пристрої? Про все це ви зможете дізнатися з нашого огляду.

Активація SIM-карти Йота на телефоні

Найпростіший спосіб замовити SIM-карту – встановити на свій смартфон програму від Yota.Після замовлення вона буде доставлена ​​за допомогою кур'єра. На цьому етапі ви вносите авансовий платіж і отримуєте у своє розпорядження майже готову до роботи SIM-картку. Як активувати СІМ-картку Yota на смартфоні? Для активації SIM-карти потрібно зробити одну просту дію – встановити її у свій смартфон і почекати, поки той увімкнеться. Після цього на екрані з'явиться назва оператора. Це означає, що SIM-карта успішно зареєструвалася в мережі, активувалася та готова до роботи.

Для формування тарифу потрібно зайти в мобільний додаток та відрегулювати необхідні параметри. Для того, щоб активація SIM-карти Yota пройшла успішно, потрібно проконтролювати, що смартфон підключився до мережі 2G/3G/4G – на екрані з'явиться відповідний значок. Якщо він не з'явився, слід налаштувати точку доступу, вписавши її в налаштування пристрою.

Ім'я точки доступу – internet.yota.

У смартфонах під керуванням Android налаштування точки доступу здійснюється в розділі меню Налаштування – Ще – Мобільна мережа – Точки доступу.Якщо у вас смартфон Apple iPhone, то налаштування точки доступу ви зможете знайти в розділі меню Налаштування – Стільниковий зв'язок – Стільникові дані.

Власники смартфонів на Windows Phone зможуть налаштувати точку доступу в розділі меню Налаштування – Точка доступу.

Як активувати СІМ-карту Yota на Android

Для того щоб активувати СІМ-карту Yota на планшеті з Android, необхідно виконати такі ж дії, як і у випадку зі смартфоном. Тобто вам потрібно вставити SIM-карту в планшет, увімкнути його та дочекатися, поки пристрій зареєструється в мережі оператора. Якщо планшет не бажає активувати зв'язок з інтернетом, потрібно ввести ручні налаштування, прописавши точку доступу internet.yota.

У планшетах під керуванням Android налаштування точки доступу здійснюється в розділі Налаштування – Ще – Мобільна мережа – Точки доступу. Для регулювання параметрів тарифного плану не забудьте встановити мобільний додаток Yota.

Як активувати СІМ-карту Йота на iOS

Для того щоб активувати СІМ-карту на iPad, потрібно встановити її в пристрій і дочекатися, поки він зареєструється в мережіНалаштування точки доступу , у разі потреби, виконується так само, як і в смартфонах Apple iPhone. Регулювання параметрів тарифного плану здійснюється в мобільному додатку Yota.

Активація СІМ-карти Yota на комп'ютері

Щоб активувати СІМ-карту Yota на комп'ютері, необхідно підключити модем до вільного USB-порту і дочекатися закінчення установки драйверів. Після цього пристрій автоматично зареєструється у мережі Yota. Наступний крок – активація та створення профілю. Для цього потрібно відкрити браузер та зайти на довільний інтернет-ресурс. На цьому етапі спрацює переадресація, яка наведе браузер на спеціальну сервісну сторінку. Тут, користуючись простими підказками, ви зможете зареєструвати свій профіль.Наприкінці ви отримаєте активну та готову до роботи SIM-картку, а також логін та пароль для доступу до свого профілю.