Опція Мегафон «Весь Світ»

Anonim

Вартість послуг стільникового зв'язку в роумінгу може виявитися дуже високою – чи варто нагадувати про те, що в роумінгу оплачуються навіть вхідні дзвінки? Незважаючи на те, що внутрішньомережевий роумінг по Росії практично відживає своє століття, міжнародний роумінг із його гігантськими розцінками ніхто не скасовував. Достатньо виїхати в якусь маловідому країну і рахунок буде спустошений буквально за кілька дзвінків. О

Весь Світ стане справжнісінькою знахідкою для тих, хто часто подорожує світом. Її головною властивістю є те, що кожен абонент отримує півгодини безкоштовних вхідних дзвінків протягом однієї календарної доби.Опція дуже вигідна, про що розповість наш короткий огляд.

Опис опції

Робота в мережі Мегафон опція «Весь Світ» орієнтована на мандрівників, що вирушають у різні країни. Вона надається з невеликою абонентською платою, що включає 40 хвилин безкоштовних вхідних викликів. Підключивши цю опцію, ми можемо пояснити всім своїм співрозмовникам, що всі вхідні (не більше добової квоти) будуть безкоштовними. Отже, ми можемо завжди залишатися на зв'язку.

Послуга «Весь Світ» від Мегафон підключається до будь-яких тарифних планів, але несумісна з тарифом «Навколо світу» Мегафон. У її тарифікації є одна дуже важлива риса – під календарною добою, в рамках якої надається пакет із безкоштовних хвилин, мається на увазі період з 00-00 до 23-59 за московським часом. Обов'язково враховуйте цей факт, вирушаючи до місцевості, що знаходиться в іншому часовому поясі.

Чи можна використовувати спільно з цією послугою якісь інші опції, що дозволяють знизити вартість дзвінків у міжнародному роумінгу? На жаль, такої можливості не передбачено - підключити інші опції, наприклад, що знижують вартість вихідних дзвінків, не вийде. Зате ми можемо насолодитися безкоштовними вхідними, що вже є великим плюсом.

Скільки коштує «Весь Світ» на МегаФоні

Розмір абонентської плати за опцію Весь Світ складає 59 руб./добу. Якщо розрахувати вартість однієї хвилини, то ми з'ясуємо, що вона коштує трохи більше 1 рубля - це практично безкоштовно! Підключення послуги виконується абсолютно безкоштовно, а ось за вихідні доведеться платити за повним тарифом – вартість однієї хвилини коштуватиме стільки, скільки це передбачено тарифним планом того чи іншого абонента. Те саме стосується і вартості інших послуг. Надання безкоштовних хвилин здійснюється раз на добу, о 12 годині ночі за московським часом.

Залишок включених безкоштовних хвилин перевіряється за допомогою USSD-команди 558.

Як підключити послугу «Весь Світ» на МегаФоні

Для того щоб підключити опцію Весь Світ від Мегафону, необхідно скористатися USSD-командою 131 Крім того, опція підключається шляхом відправки SMS з будь-яким текстом на номер 0500978. Зареєстровані в Особистому кабінеті Мегафон? Підключіть опцію через нього – це дуже комфортно. На активацію послуги потрібно 10-15 хвилин.

Як відключити опцію «Весь Світ» на МегаФоні

Поверненні з міжнародного роумінгу, послугу потрібно відключити. В іншому випадку з номера продовжуватиме списуватися абонентська плата Для того щоб відключити опцію Весь Світ від Мегафона, необхідно набрати USSD-команду 1310 або відправити SMS з словом "STOP" на сервісний номер 0500978. Крім того, для відключення послуги можна використовувати Особистий кабінет.