Створення та вхід у профіль Йота

Anonim

Yota – це мобільний оператор нового покоління. І цей оператор робить все можливе, щоб надати своїм абонентам якісний зв'язок та зручне керування. Що стосується управління, то тут все реалізовано на найвищому рівні - причепитися нема до чого. Yota пропонує своїм абонентам скористатися зручним та інтуїтивно-зрозумілим особистим кабінетом, що дозволяє регулювати параметри свого тарифного плану, керувати пристроями та самостійно виставляти швидкість доступу до мережі. Тобто кожен абонент може сам вибирати умови, на яких він обслуговуватиметься. У цій статті ми поговоримо про те, що таке профіль Yota, як його створити і як ним користуватися.

Що таке профіль Йота

Профіль Yota – це і є персональний особистий кабінет. Він реєструється абонентами самостійно, після отримання SIM-картки або придбання абонентських пристроїв (модемів, роутерів тощо). Зайшовши до свого профілю, абоненти зможуть поповнити рахунок, отримати деталізацію, відрегулювати параметри тарифного плану (додати швидкість, збільшити кількість включених хвилин, підключити безлімітні SMS та багато іншого).

Тобто, це повноцінний інструмент для керування своїм номером та своїми пристроями з будь-якої точки світу. Регулювати параметри тарифу Yota можна не тільки у профілі, але і за допомогою мобільних додатків для пристроїв, які працюють під керуванням операційних систем Android OS та iOS. Щоправда, можливості програми не такі великі – простіше користуватися своїм профілем на сайті Yota.

Управління послугами та швидкістю доступу в інтернет Йота здійснюється за допомогою так званих повзунків.Переставляючи їх з місця на місце, можна додати або зменшити швидкість, а також налаштувати обсяги надання інших послуг. Тут ми зможемо побачити, на скільки днів вистачить коштів за тих чи інших параметрів тарифного плану – всі розрахунки виконуються автоматично, в режимі онлайн.

Як створити профіль Yota

Щоб почати користуватися послугами зв'язку від оператора Yota, слід виконати реєстрацію профілю. Робиться це настільки легко і просто, що впорається навіть дитина. Розглянемо процес реєстрації профілю з модемів та роутерів (для планшетів та смартфонів використовується відповідний додаток).

Підключивши вибраний пристрій до комп'ютера (або підключившись до мережі Wi-Fi, створеної роутером), необхідно дочекатися встановлення драйверів. Як тільки комп'ютер виконає всі необхідні операції, запускаємо браузер і заходимо на будь-який сайт (вхід у мережу проводиться в автоматичному режимі, ніби комп'ютер встромив мережевий кабель).Відразу після цього спрацює переадресація, і абонента перекине на спеціальну сервісну сторінку, на якій ми почнемо реєструвати профіль.

Процес реєстрації дуже простий і супроводжується численними підказками. Уважно читаючи підказки, ми зможемо швидко зареєструвати профіль та почати користуватися послугами зв'язку Yota. Якщо згодом пароль буде забутий, то його можна відновити за допомогою відповідної форми на сайті оператора. Ще одна приємна можливість – це прив'язка профілю до соціальних мереж Facebook та Вконтакте. Така прив'язка хороша тим, що надалі нам не доведеться пам'ятати пароль від профілю - достатньо пам'ятати свої авторизаційні дані для соціальних мереж.

Як увійти до профілю Йота

Як виконати вхід у профіль Yota? Для цього потрібно зайти на офіційний сайт оператора та перейти за відповідним посиланням.Тут ми вводимо логін та пароль від свого профілю або вибираємо авторизацію за допомогою соціальних мереж (для тих, хто вже виконав прив'язку). Після цього ми потрапимо у свій профіль та зможемо керувати послугами та пристроями. До речі, як логін виступає номер телефону або адреса електронної пошти, а сама пара «логін/пароль» формується в процесі реєстрації профілю.